mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Adobe Reader dokuments - Palīdzība

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 3, 2008, 06:39
Loceklis

Default Adobe Reader dokuments - Palīdzība

Man ir Adobe Reader dokuments un es vēlos rakstīt par dokumentu, bet Adobe Reader dokumentus ir tikai read only nepastāv lasīt / rakstīt, tad kā es varu rakstīt par dokumentu. Pateicība
Old Janvāris 3, 2008, 13:50
Loceklis

IVE downlaoded izmēģinājuma versijas Acrobat Pro, tagad, kā man iet par rediģēšanas pdf fails
Old Janvāris 3, 2008, 15:24
Loceklis

nē tas ir es domāju, ka bija tikai muļķīgs, bet beigās man bija iespēja to darīt tikai izvešanai uz vārdu, bet dokumentu, ja tā to eksportēja uz vārdu izrādījās crap tas palaida garām burtus un tabulas werent ir tiesības telpās __________________
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Word dokuments Pārrakstīt Palīdzība JStroud Office Suites & Applications 2 2 septembris 2009 04:15
Kā atbloķēt Password Protected PDF Document sunshine2009 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 0 3 augusts, 2009 19:17
Piemērojot Font Through Out Pēc Creating dokuments rocker9455 Office Suites & Applications 2 12 jūlijs 2009 14:27
Dokumenta pārveidošanu un Open Office AmandaT Office Suites & Applications 2 28 februāris 2009 15:34
Vista un Adobe Reader 9 - sabrukumu! delboy Windows Operating Systems 11 3 jūlijs 2008 06:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.