![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Adobe Reader dokuments un es vēlos rakstīt par dokumentu, bet Adobe Reader dokumentus ir tikai read only nepastāv lasīt / rakstīt, tad kā es varu rakstīt par dokumentu. Pateicība |
|
| |||
| |||
| IVE downlaoded izmēģinājuma versijas Acrobat Pro, tagad, kā man iet par rediģēšanas pdf fails |
|
| |||
| |||
| nē tas ir es domāju, ka bija tikai muļķīgs, bet beigās man bija iespēja to darīt tikai izvešanai uz vārdu, bet dokumentu, ja tā to eksportēja uz vārdu izrādījās crap tas palaida garām burtus un tabulas werent ir tiesības telpās __________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Word dokuments Pārrakstīt Palīdzība | JStroud | Office Suites & Applications | 2 | 2 septembris 2009 04:15 |
| Kā atbloķēt Password Protected PDF Document | sunshine2009 | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 0 | 3 augusts, 2009 19:17 |
| Piemērojot Font Through Out Pēc Creating dokuments | rocker9455 | Office Suites & Applications | 2 | 12 jūlijs 2009 14:27 |
| Dokumenta pārveidošanu un Open Office | AmandaT | Office Suites & Applications | 2 | 28 februāris 2009 15:34 |
| Vista un Adobe Reader 9 - sabrukumu! | delboy | Windows Operating Systems | 11 | 3 jūlijs 2008 06:58 |
| Thread Tools | |
| |