![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Adobe для читання документів, і я хочу написати на цей документ, але документи Adobe читача є тільки читати тільки там не для читання / запису, так як я пишу по цьому документу. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ive downlaoded пробну версію Acrobat Pro, як тепер йти про редагування файлів PDF |
|
| |||
| |||
| Ні, це я думаю, я був просто дурний, але врешті-решт я зміг зробити це тільки експорт в слові, а документ, коли він експортував її в слова виявилося лайно він пропустив листів і таблиць werent в праві прогалин __________________ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Документ Word Замінювати Допомога | JStroud | Office Suites & Застосування | 2 | 2 вересня 2009 04:15 |
| Як Відкрий захищений паролем PDF документ | sunshine2009 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 0 | 3 серпня 2009 19:17 |
| Застосування шрифтів Через після створення документа | rocker9455 | Office Suites & Застосування | 2 | 12 липня 2009 14:27 |
| Перетворення документів та Open Office | AmandaT | Office Suites & Застосування | 2 | 28 лютого 2009 15:34 |
| Перспектива і Adobe Reader 9 - криза! | Delboy | Операційні системи Windows | 11 | 3 липня 2008 06:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |