menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Všechny Outlook emaily jít do spam

Reply

Thread Nástroje
Old 8. června 2009, 15:12
Nový člen skupiny

Ahoj všichni -

Za prvé, ahoj, jsem nová do fóra, ale já jsem byl postrkování a kolem to vypadá, že existují lidé znalí zde!

Takže moje situace začala včera v vypadá to, a zdá se to jako dost divný, co se stalo. Pokaždé, když jsem dostal zprávu, že by za normálních okolností pozemku v mé schránky (bych slyšet zvuk Outlook hraje, když je auto-dostává zprávy), bude chybět. To se opakovalo několikrát, takže jsem poslal jsem zprávu ke kontrole, a když jsem dostal mail, jsem viděl, že flash v mé schránky na půl druhého pak zmizel. Tak jsem postrčený kolem všech perspektiv složek, které jsou baleny v sále, a všechny své zprávy jsou odeslány do "spam" složku v rámci "smazané položky." , Který jsem našel liché, protože nejsou ještě bude můj "Nevyžádaná pošta" složky .. A když chci mít nepřečtenou zprávu z vypouští spam složku a dejte je do mé schránky, Outlook automaticky převody je rovnou zpátky do spam složky. Musím změnit zprávu přečíst a pak se do mé schránky.

Má někdo mít žádné ponětí, co se stalo s mou perspektivu?

Díky!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.