manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Sve poruke e-pošte Outlooka u toku spama

Reply

Thread Tools
Old 8. lipnja 2009, 15:12
Novi član grupe

Hey everybody -

First of all, halo, ja sam novi na forumima, ali sam poking okolo i izgleda da ima nekih ljudi edukovan ovdje!

Tako je moje stanje počelo sinoć su to izgleda, a izgleda kao prilično neparan stvar koja se dogodila. Svaki put sam dobila novu poruku koja bi inače zemljišta u moj Inbox (bih čuti zvuk kad se svira Outlook automatski prima poruke), bilo bi nestalo. To se dogodilo nekoliko puta, tako da sam sebi poslao poruku da provjerite ga, i kad sam dobila mail, vidio sam ga u mom Inbox flash za pola sekunde potom nestali. Tako sam poked oko Outlook sve mape koje su pakirane u tu, i sve moje poruke se šalju u "neželjena pošta" folder pod "izbrisane stavke." Što sam pronašao rasparen jer nisu čak ide na moj "Junk Mail" mapu .. I ako ja pokušati uzeti nepročitane poruke od izbrisana spama mapu i stavite ga u moj Inbox, Outlook automatski prenosi ga ravno natrag u mapi neželjene pošte. Imam poruku za promjenu da pročitate, a zatim stavi je u moj Inbox.

Se bilo tko imati bilo koji nit misli što se dogodilo s mojim outlook?

Hvala!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.