Visi el Outlook vyksta į spam Hey everybody,
Pirmiausia, Sveiki, esu nauja forumuose, tačiau aš išnyra aplink ir atrodo, kad yra keletas nusimanantys žmonės čia!
Taigi mano padėtis pradėjo paskutinę naktį žiūri į ją, ir ji atrodo gana keistas dalykas, kad atsitiko. Kiekvieną kartą, kai aš gavau naują žinutę, kuri paprastai žemę mano pašto dėžutę (norėčiau išgirsti garso Outlook groja kai ji gauna automatinį pranešimą), kad būtų trūksta. Tai atsitiko keletą kartų, todėl aš pasiuntė mane žinutę patikrinti, ir kai aš gavau laišką, aš pamačiau, kad "flash" mano pašto dėžutę per pusę sekundės po to dingo. Taigi aš poked apie visas programos Outlook aplankus, kad jie supakuoti į ten, ir visos mano žinutės yra siunčiami į "spam" aplanke "ištrinti elementus." Kuris Radau keista, nes jie nėra netgi vyksta mano "šlamšto laiškų" kataloge .. O jei bandau imtis neskaityti žinutė iš ištrinti šlamšto aplanką ir įdėti jį į mano pašto dėžutę, programa Outlook automatiškai perveda ją tiesiai atgal į šlamšto aplanką. Turiu pakeisti žinutę skaityti ir tada padėkite jį į mano pašto dėžutę.
Ar kas nors turite clue what happened to my Outlook?
Ačiū! |