![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey everybody -
Pirmkārt, sveiki, es esmu jauns, lai forumos, bet es esmu nedaudz papētījis, un izskatās, ka ir daži zinoši cilvēki šeit! Tāpēc mans stāvoklis sāka vakar vakarā ar izskats, un tas šķiet diezgan dīvaina lieta, ka ir noticis. Ik reizi, kad esmu saņēmis jaunu ziņu, kas parasti zeme manā iesūtnē (Es gribētu dzirdēt skaņu Outlook spēlē, kad automātiska saņem ziņojumu), tas nebūt. Tas notika vairākas reizes, tāpēc man nosūtīja sevi ziņu, lai to pārbaudītu, un, kad es saņēmu pastu, es redzēju to flash manā iesþtne par pussekundi pēc tam pazuda. Tāpēc es poked ap visu Outlook mapes, ka tās ir iepakotas tur, un visus manus vēstījumus tiek nosūtīti uz "spam" mapē zem "izdzēstos vienumus. Ko es atrast dīvaini, jo tie nav pat doties uz manu "Junk Mail" folder .. Un ja es mēģinu veikt nelasīto ziņojumu no svītrots spam mapi un ielieciet to manā iesþtne, Outlook automātiski pārskaitījumus taisni atpakaļ uz mēstuļu mapē. Man ir jāmaina ziņu lasīt un tad ielieciet to manā iesūtnē. Vai kāds ir kādi pavediens, kas ir noticis ar manu perspektīvas? Pateicība! |