Wszystkie wiadomości e-mail programu Outlook wdawania się spam Hey everybody -
Przede wszystkim, witam, jestem nowy na forum, ale I've been poking się i wygląda na to, że istnieją ludzie znający się tutaj!
Więc moja sytuacja zaczęła ubiegłej nocy przez wygląda na to, i to wydaje się dość dziwne, że coś się stało. Za każdym razem mam otrzymał nową wiadomość, która zwykle gruntów w mojej skrzynce odbiorczej (chciałbym usłyszeć dźwięk Outlook odgrywa kiedy auto-otrzyma wiadomość), byłoby brakuje. Stało się to kilka razy, więc wysłała mnie wiadomość, aby sprawdzić ją, a kiedy otrzymałem mail, widziałem go w mojej skrzynce flash o pół sekundy zniknęła. Więc poked okolice wszystkie foldery programu Outlook, które pakowane w nie, i wszystkie moje wiadomości są przesyłane do "spam" folder, w ramach "elementy usunięte". Które znalazłem dziwne, ponieważ nie są one nawet będzie mój "Junk Mail" folderu .. I gdy próbuję podjąć nieprzeczytanej wiadomości z skreślony spam folder i umieścić go w mojej skrzynce odbiorczej programu Outlook automatycznie przesyła go z powrotem do folderu spam. Muszę zmienić, aby przeczytać wiadomość, a następnie umieścić go w mojej skrzynce odbiorczej.
Czy ktoś ma żadnego pojęcia co się stało z moim perspektywy?
Dzięki! |