mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Toate mesajele de poştă electronică Outlook întâmplă în spam

Reply

Thread Tools
Old 8 iunie 2009, 15:12
Noile state Group

Default Toate mesajele de poştă electronică Outlook întâmplă în spam

Hei, toată lumea

Mai întâi de toate, "Bună ziua, eu sunt nou pe forum, dar l-am fost în jur de poking şi se pare că există unele cunoştinţe de oameni aici!

Deci, situatia mea a început ultima noapte de uită de el, şi se pare destul de ciudat ca un lucru care s-a întâmplat. De fiecare data am primit un nou mesaj pe care în mod normal, teren în cutia mea poştală (Mi-ar auzi sunetul Outlook joacă atunci când este auto-primeşte un mesaj), ar fi dispărut. Acest lucru sa întâmplat de mai multe ori, asa ca am trimis eu un mesaj pentru a verifica aceasta, şi când am primit mail, am văzut-o în cutia mea poştală flash pentru o jumătate de secundă apoi a dispărut. Asa ca am poked jurul toate perspectivele de dosare pe care le-au ambalat într-acolo, şi de la toate mesajele mele sunt trimise la "spam" dosar în "elemente şterse." Ceea ce am găsit şi ceva pentru că nu sunt chiar o să-mi "Rahat Mail" dosar .. Si daca as incerca sa iau de la mesaj necitit elimină spam dosar şi puneţi-o în cutia mea poştală, Outlook transferuri este în mod automat drept înapoi la spam folder. Trebuie să schimb de mesaje pentru a citi şi apoi puneţi-o în cutia mea poştală.

Nimeni nu are nici o idee despre ceea ce sa întâmplat să-mi Outlook??

Mulţumesc!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.