Toate mesajele de poştă electronică Outlook întâmplă în spam
Hei, toată lumea
Mai întâi de toate, "Bună ziua, eu sunt nou pe forum, dar l-am fost în jur de poking şi se pare că există unele cunoştinţe de oameni aici!
Deci, situatia mea a început ultima noapte de uită de el, şi se pare destul de ciudat ca un lucru care s-a întâmplat. De fiecare data am primit un nou mesaj pe care în mod normal, teren în cutia mea poştală (Mi-ar auzi sunetul Outlook joacă atunci când este auto-primeşte un mesaj), ar fi dispărut. Acest lucru sa întâmplat de mai multe ori, asa ca am trimis eu un mesaj pentru a verifica aceasta, şi când am primit mail, am văzut-o în cutia mea poştală flash pentru o jumătate de secundă apoi a dispărut. Asa ca am poked jurul toate perspectivele de dosare pe care le-au ambalat într-acolo, şi de la toate mesajele mele sunt trimise la "spam" dosar în "elemente şterse." Ceea ce am găsit şi ceva pentru că nu sunt chiar o să-mi "Rahat Mail" dosar .. Si daca as incerca sa iau de la mesaj necitit elimină spam dosar şi puneţi-o în cutia mea poştală, Outlook transferuri este în mod automat drept înapoi la spam folder. Trebuie să schimb de mesaje pentru a citi şi apoi puneţi-o în cutia mea poştală.
Nimeni nu are nici o idee despre ceea ce sa întâmplat să-mi Outlook??
Mulţumesc!
|