menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Všetky Outlook emaily ísť do spam

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 15:12
Nový člen skupiny

Default Všetky Outlook emaily ísť do spam

Ahoj všetci --

Po prvé, ahoj, som nová do fóra, ale já jsem byl postrkování a okolo to vyzerá, že existujú ľudia znalí tu!

Takže moja situácia začala včera v vyzerá to, a zdá sa to ako dosť divný, čo sa stalo. Zakaždým, keď som dostal správu, že by za normálnych okolností pozemku v mojej schránky (bych počuť zvuk Outlook hrá, keď je auto-dostáva správy), bude chýbať. To sa opakovalo niekoľkokrát, takže som poslal som správu ku kontrole, a keď som dostal mail, som videl, že flash v mojej schránky na pol druhého potom zmizol. Tak jsem postrčený okolo všetkých perspektív zložiek, ktoré sú balené v sále, a všetky svoje správy sú odoslané do "spam" zložku v rámci "smazané položky." , Ktorý som našiel nepárne, pretože nie sú ešte bude môj "Nevyžiadaná pošta" zložky .. A keď chcem mať neprečítanú správu z vypúšťa spam zložku a dajte ich do mojej schránky, Outlook automaticky prevody je rovnou zpátky do spam priečinka. Musím zmeniť správu prečítať a potom sa do mojej schránky.

Má niekto mať žiadne poňatie, čo sa stalo s moju perspektívu?

Vďaka!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Outlook Express Chyba - e-maily nebudú tlačiť Sparkey 5 Email, VoIP & IM Diskusia 7 10.září 2009 14:11
Emaily miznú (vytvárajú) v programe Outlook 2007 hansm14 Office & Aplikácie 0 3. júna 2009 02:12
Prečo Odpovede na môj Outlook Emaily Come Back bez formátovania? delboy Email, VoIP & IM Diskusia 1 23. februára 2009 09:35
Nie poss otvoríte webové odkazy prostredníctvom e-mailov v programe Outlook 2003 1199mac Email, VoIP & IM Diskusia 5 20. december 2007 03:58
Spam Outlook Dixon na Dockgreen Email, VoIP & IM Diskusia 4 6. novembra 2007 02:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.