мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 15:12
Нови члан групе

Default Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам

Хеы еверыбоды --

Фирст оф алл, хало, ја сам нови на форумима, али сам покинг около и изгледа да има неких људи едуковани овде!

Тако је моје стање почело синоћ су то изгледа, а изгледа као прилично непаран ствар која се догодила. Сваки пут сам добила нову поруку која би иначе земљишта у мој Инбокс (бих чути звук кад се свира Оутлоок аутоматски прима поруке), било би нестало. То се десило неколико пута, тако да сам себи послао поруку да проверите га, и кад сам добила маил, видео сам га у мом Инбокс фласх за пола секунде потом нестали. Тако сам покед око Оутлоок све фасцикле које су паковане у ту, и све моје поруке се шаљу у "непожељна" фолдер под "избрисане ставке." Што сам пронашао распарен јер нису чак иде на мој "јунк Маил" фолдер .. И ако ја покушати узети непрочитане поруке од избрисана спам фолдер и ставите га у мој Инбокс, Оутлоок аутоматски преноси га равно натраг у фасцикли нежељене поште. Имам поруку за промену да прочитате, а затим стави је у мој Инбокс.

Се било ко имати било који нит мисли шта се догодило са мојим Оутлоок?

Хвала!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок Експресс Еррор - Е-неће исписати Спаркеы 5 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 7 10. Јул 2009 14:11
Е-нестају (створити) у програму Оутлоок 2007 хансм14 Оффице & Апплицатионс 0 3. јуна 2009 02:12
Зашто Одговори на Мој Оутлоок Е-врацхају Без Форматирање? делбоы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 23 фебруар 2009 09:35
Није посс отворити Уеб линкови путем е-поште у програму Оутлоок 2003 1199мац Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 5 20 децембар 2007 03:58
Спам у Оутлоок Диксон је Доцкгреен Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 4 6 новембар 2007 02:05
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц