менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Всі електронну пошту відбувається на спам

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 15:12
Нові члени групи

Default Всі електронну пошту відбувається на спам

Гей! Всі --

По-перше, здравствуйте, я новачок у форумах, але я колупатися і, схоже, є деякі знаючі люди тут!

Так що моя ситуація почалася вчора ввечері, судячи по ньому, і вона здається досить дивно, що сталося. Кожен раз, коли я отримав нове повідомлення, яке, як правило, земля в поштовій скриньці (я б почути звук Outlook грає, коли він отримує автоматичне повідомлення), він буде відсутній. Це повторювалося декілька разів, тому я послав собі повідомлення, щоб перевірити його, і коли я отримав пошту, я побачив його спалах в моєму ящику для другої половини потім зник. Тому я пошукав всіх папках Outlook, що вони упаковані в там, і всі мої повідомлення відправляються за адресою "спаму" під папки "Видалені елементи". Який я знайшов дивним, оскільки вони навіть не збираюся мої "Небажана пошта" папці .. І якщо я спробую взяти непрочитаних повідомлень від вилучених папку для спаму і поклав його у свою поштову скриньку, Outlook автоматично передає його прямо в папку для спаму. Я повинен змінити, щоб читати повідомлення, а потім поставив його у своєму ящику.

Хто-небудь є якісь поняття, що таке трапилося з моїм Outlook?

Спасибо!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Помилок Outlook Express - Електронні повідомлення, не буде друкувати Sparkey 5 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 7 10 вересня 2009 14:11
Зникаючий Emails (створити) в Outlook 2007 hansm14 Office Suites & Застосування 0 3 червня 2009 02:12
Чому відповідей на мої електронну пошту, Come Back без форматування? Delboy Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 23 лютого 2009 09:35
Чи не м'яч, щоб відкрити веб-посилання через електронну пошту в Outlook 2003 1199mac Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 5 20 грудня 2007 03:58
Спам в Outlook Діксон з Dockgreen Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 4 6 листопада 2007 02:05
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.