Всі електронну пошту відбувається на спам Гей! Всі --
По-перше, здравствуйте, я новачок у форумах, але я колупатися і, схоже, є деякі знаючі люди тут!
Так що моя ситуація почалася вчора ввечері, судячи по ньому, і вона здається досить дивно, що сталося. Кожен раз, коли я отримав нове повідомлення, яке, як правило, земля в поштовій скриньці (я б почути звук Outlook грає, коли він отримує автоматичне повідомлення), він буде відсутній. Це повторювалося декілька разів, тому я послав собі повідомлення, щоб перевірити його, і коли я отримав пошту, я побачив його спалах в моєму ящику для другої половини потім зник. Тому я пошукав всіх папках Outlook, що вони упаковані в там, і всі мої повідомлення відправляються за адресою "спаму" під папки "Видалені елементи". Який я знайшов дивним, оскільки вони навіть не збираюся мої "Небажана пошта" папці .. І якщо я спробую взяти непрочитаних повідомлень від вилучених папку для спаму і поклав його у свою поштову скриньку, Outlook автоматично передає його прямо в папку для спаму. Я повинен змінити, щоб читати повідомлення, а потім поставив його у своєму ящику.
Хто-небудь є якісь поняття, що таке трапилося з моїм Outlook?
Спасибо! |