![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти -- Бих искал да се определи граница на, да речем 58 знака напиша текст нормално и след това да кажа Word твърди пауза всички линии на маржове. Някой знае ли на какъвто и да е начин да направите това. И тогава Бих искал да бъде в състояние да отиде на другата страна, също. Извадете твърдия паузи, така че текстът е в основата на един ред на дълъг текст. Дано ми смисъла е ясно? Благодаря много. С уважение, Бал |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да вземе втория случай първо, трябва да бъде в състояние да се направи разграничение в средата на параграф твърди пауза от и към края на параграф твърди почивка. И двата имат един и същ код. Ако в края на параграф се изразили от две последователни прекъсвания твърди тогава е лесно, вие се замени всички ^ ^ п р с qqq (казват), а след това на всеки ^ P с интервал, а след това на всеки qqq обратно ^ P (или ^ P ^ P, в зависимост от това как възнамерявате относно си текст - Бих се стреми към ^ P себе си).
Предполагам, че има мека почивка можете да търсите и да конвертирате твърд пауза, но не са Слово на тази машина. Ще помогне, ако търсите късно? Знаете ли как да го напиша като макро? Ако не сте форматиране да се запази, там е "Запазване като ASCII текст с паузи линия", която прави първата си работа. Можете да запаметите, презареди и ще се погрижили за това, което исках. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Бях вид надявам да не трябва да се използва макро, и тази дума просто трябваше просто "пауза линии" команда. Ако аз не се грижа за форматиране, аз ще взема само използването Notetab Pro, която има "пауза линии" команда. Благодаря много. С уважение, Бал |
|
| |||
| |||
| Тя не, аз го даде на вас - "освен ако не е ASCII текст с линия почивки". Това е едно действие от Ваша страна, която прави точно това, предвижда проста "пауза линии" команда. Както за да го прави по друг начин не знам алтернатива във всеки редактор, това е обикновено по три начина движат независимо. А до ТЕМП, Б към А, ТЕМП на Б, да се предвидят някои средства не нанася вреди на оригинални края на параграф състояние. Работата за макро е, че трябва действително да се направи работата веднъж дали сте го регистрира като макрос или не. Ако сте го регистрира, всички други пъти искате да ви се направи във всеки Word документ е намален на един-единствен ключ-инсулт. |
|
| |||
| |||
| Здравей Spot, Предполагам, че не общуват достатъчно добре. Това, което искате наистина е искал да бъде в състояние пишете - с форматиране - моят текст, без да се притеснявате за нарушаване на реда. Това е просто използвате думата обвивка. Тогава Бих искал да развали линии и запазване на форматирането. Съхраняване на ASCII не ме там. И аз не знам как да пиша макрос, който ви позволява ми да го направим. Аз мога запишете макро, което се движи курсора по 1 символ право 58 пъти, а след това дава ^ P, но за една история от 5000 думи, че получава много досаден. Аз съм се от първо писмено от историята на обикновен текстов редактор (в моя случай, Notetab Pro), нарушаване на реда там (защото това е много лесно) и след това да копирате и поставите в Word и правиш форматирането. Трудността е, че ако искам да направя какъвто и да е вид значимо пренапише, аз по същество трябва да започнем отначало. Не е забавно. Аз съм отворен за алтернатива на моята процедура, ако можете да излезе с една. :) Благодаря, че ми помогна работа през това. С уважение, Бал |
|
| |||
| |||
| Понякога е по-добре да се вземе една стъпка назад. Може ли да попитам защо Вие искате да го направите?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Разбира се -- Защото имам най-различни представянето нужди. Използване на Word, мога да се създаде форматиран текст и след това го поставете във форума след като този с всички форматиране здрава и да използвате един и същ текст в други настройки, когато думата обвивам би било по-подходящо. Не мога да определя реда за почивка в имейл до различни клиенти и ако всички те получават е обикновен текст, тогава почивките ги пазиш от назъбени четене на текст, докато тези, които могат да четат HTML имейли ще видите всички форматирането във всичките му слава. Въпросът е, че такава възможност е като никой не brainer на мен. Но явно не. С уважение, Бал |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1 Дълги Звук и 8 Кратко знака Сигнал (Имате нужда от помощ): "( | blubla | Графика на карти & Монитори | 9 | 1-во Aug 2009 10:08 |
| PC Включва След дългото чакане | чистка | Случаи & Power Доставки | 1 | 21 Юни 2009 06:17 |
| Един Дълги Звук ..... | Shorty1973 | Общи Хардуер Чат | 2 | 21 Дек 2008 04:20 |
| XP отнема дълго време да го изключите | jam90 | Windows операционни системи | 30 | 15 май 2008 г. 12:01 |
| Колко дълго си играеш? | quinda | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Окт 2006 18:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |