menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Prolomit a unbreaking dlouhé řádky textu

Reply

Thread Nástroje
Old 27. května 2008, 14:38
Nový člen skupiny

Ahoj --

Chtěl bych nastavit v rozpětí, řekněme 58 znaků napsat můj text normálně a pak říct Word tvrdé přestávce všech tratích na okraji. Ví někdo o nějakým způsobem to udělat.

A potom bych chtěl mít možnost přejít na druhou stranu taky. Vyjměte pevný přestávky, takže text je v podstatě jeden řádek dlouhého textu.

Doufám, že můj smysl je jasný?

Díky moc.

Pozdravy,
Bal
Old 27. května 2008, 17:10
Dárce Skupina

Chcete-li mít v druhém případě první, musíte být schopni rozlišovat v polovině-break od pevného bodu a end-of-pevný bod přestávce. Oba mají stejný kód. Pokud váš end-of-bodu je znamenal o dvě po sobě jdoucí tvrdě přestávky pak je to snadné, můžete nahradit všechny ^ p ^ p s qqq (řekněme), pak každá ^ p s prostorem, pak každý qqq zpět ^ p (nebo ^ p ^ p, v závislosti na tom, jak máte v úmyslu stanovující váš text - já bych se snažit o ^ p sám).

Předpokládám, že tam to měkký přestávce můžete vyhledávat a převést na pevný přestávku, ale nemám slov na tomto počítači. Bylo by užitečné, pokud se podívám později?

Víte, jak psát jako makro?

Pokud jste žádné formátování zachovat, je to "uložit jako ASCII text s linií přestávky", že se váš první úkol. Můžete ukládat, načíst a máte co jste chtěli.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27. května 2008, 17:25
Nový člen skupiny

Byl jsem druh doufat, že nebude muset používat makra, a to Slovo bylo jen jednoduché "prolomit linie" command.

Pokud nemám starat o formátování, uvidíme stačí použít Notetab Pro, která má "prolomit linie" command.

Díky moc.

Pozdravy,
Bal
Old 27. května 2008, 18:12
Dárce Skupina

Ano, dal jsem to na vás - "uložit jako ASCII text s linií přestávky". Je to jediné akce z vaší strany, která dělá přesně to, že poskytuje jednoduchý "prolomit linie" command.

Jak k tomu, že na druhou stranu neznám alternativu v každém editoru, je to jednoduchý způsob, jak tří-pohybovat nezávisle. TEPLOTA A, B na A, TEMP na B, aby některé prostředky nepoškozuje skutečného konci odstavce stavu.

Věc o makro je, že jste skutečně odvedenou práci jednou, zda jste záznam jako makro nebo ne. Pokud jste zaznamenat všechny jindy chcete to udělat v jakémkoli dokumentu aplikace Word je snížena na jediného klíče-mrtvice.
Old 27. května 2008, 18:56
Nový člen skupiny

Ahoj Spot

Asi jsem nebyl dostatečně komunikovat. Co bych opravdu rád, je, aby byl schopen psát - s formátováním - můj text bez obav z porušení linie. To je právě používáte slovo zábal.

Pak bych chtěl prolomit linie a zachovat formátování. Ukládání do ascii nemá mě tam. A nevím, jak napsat makro, které mi umožňuje udělat. I moci záznam makra, která se pohybuje kurzor po 1 znak vpravo 58 krát a poté poskytuje ^ p, ale o příběh 5000 slovy, že se velmi únavné.

Se mi tím, že se nejprve psát příběh obyčejný textový editor (v mém případě, Notetab Pro), prolomení linie tam (protože je to velmi jednoduché) a potom vložíte do Wordu a dělá formátování.

Problémem je, že pokud chci dělat jakékoliv významné přepsat, já v podstatě musím začít znova. Není legrace.

Jsem otevřený alternativu k mému postupu, pokud můžete přijít s jedním. :)

Díky za pomoc při práci mi to.

Pozdravy,
Bal
Old 3. června 2008, 10:52
Dárce Skupina

Někdy je lepší vzít krok zpět. Mohl bych požádat proč to chcete udělat?

Old 3. června 2008, 12:19
Nový člen skupiny

Jistě --

Vzhledem k tomu, že jsem řadu prezentačních potřeb.

Použití aplikace Word, mohu vytvářet naformátován text a vložte jej do fóra post takhle se všemi formátování neporušené a používat stejný text v jiném prostředí, kde slovo zábal by bylo vhodnější.

Můžu také nastavit linky na přestávku v různých e-mailových klientů, a pokud se jim dostane všech je prostý text, pak přestávky udržet je od čtení zubaté text, zatímco ti, kdo umí číst HTML e-maily budou vidět všechny formátování v celé své slávě.

Pointa je v tom, že tato schopnost se jeví jako ne-nočně mně. Ale zřejmě ne.

Pozdravy,
Bal
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.