μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Διάρρηξη και unbreaking μεγάλες γραμμές κειμένου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Μαΐου 2008, 14:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Διάρρηξη και unbreaking μεγάλες γραμμές κειμένου

Hi --

Θα ήθελα να θέσουν στο περιθώριο, ας πούμε 58 χαρακτήρες κειμένου μου γράφουν κανονικά και στη συνέχεια να πω Word σκληρό σπάσει όλες τις γραμμές που βρίσκονται στο περιθώριο. Ξέρει κανείς κάθε τρόπο για να γίνει αυτό.

Και τότε θα ήθελα να μπορεί να περάσει από την άλλη, επίσης. Αφαιρέστε τα διαλείμματα σκληρά έτσι ώστε το κείμενο είναι κατά βάση μια γραμμή μεγάλης κείμενο.

Ας ελπίσουμε ότι μου έννοια είναι σαφής;

Ευχαριστώ πολύ.

Χαιρετισμοί,
Bal
Old 27ης Μαΐου 2008, 17:10
Ομάδα Δωρητών

Για να ληφθεί η δεύτερη περίπτωση πρώτη, θα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνουν ένα μέσα παράγραφο διάλειμμα από την σκληρή και το τέλος της παραγράφου σκληρό διάλειμμα. Και οι δύο έχουν τον ίδιο κωδικό. Αν το τέλος της παραγράφου, δήλωσε από δύο διαδοχικά σκληρά διαλείμματα τότε είναι εύκολο, θα αντικαταστήσει όλα ^ p ^ p με qqq (ας πούμε), τότε κάθε ^ p με ένα κενό, τότε κάθε qqq πίσω στο π ^ (π ^ ή ^ p, ανάλογα με τον τρόπο που προτίθεται Θέτοντας το κείμενό σας - θα ήθελα ^ p στόχος για τον εαυτό μου).

Υποθέτω ότι υπάρχει ένα μαλακό διάλειμμα, μπορείτε να αναζητήσετε και να μετατραπεί σε σκληρό διάλειμμα, αλλά δεν έχω Word για αυτό το μηχάνημα. Θα μπορούσε να με βοηθήσει αν δούμε αργότερα;

Ξέρετε πώς να το γράψετε ως μακροεντολή;

Αν δεν έχετε να διατηρήσει τη μορφοποίηση, υπάρχει ένα "αποθήκευση ως κείμενο ASCII με γραμμής" που κάνει την πρώτη σας δουλειά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να φορτώσετε εκ νέου και να έχετε αυτό που θέλατε.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27ης Μαΐου 2008, 17:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Ήμουν είδους την ελπίδα να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια μακροεντολή, το Word και ότι απλά είχε ένα απλό «διάλειμμα γραμμές" εντολή.

Αν δεν ενδιαφέρονται για τη μορφοποίηση, εγώ θα το χρησιμοποιήσετε μόνο Notetab Pro που διαθέτει ένα «διάλειμμα γραμμές" εντολή.

Ευχαριστώ πολύ.

Χαιρετισμοί,
Bal
Old 27ης Μαΐου 2008, 18:12
Ομάδα Δωρητών

Είναι, μου το έδωσε σε εσάς - "αποθήκευση ως κείμενο ASCII με γραμμής". Είναι μια ενιαία δράση από την πλευρά σας που κάνει ακριβώς αυτό, παρέχει μια απλή «διάλειμμα γραμμές" εντολή.

Όσο για τον τρόπο με τον άλλον δεν ξέρω εναλλακτική λύση σε κάθε επεξεργαστή, είναι μια απλή τριγωνική κίνηση ανεξάρτητα. Α να ΘΕΡΜ, Β προς Α, TEMP στο Β, να προσφέρει ορισμένα μέσα που δεν βλάπτουν το πραγματικό τέλος της παραγράφου κατάσταση.

Το θέμα με τη μακροεντολή είναι ότι όντως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μια φορά αν θα καταγράφει την κατάσταση ως μια μακροεντολή ή μη. Αν μπορείτε να καταγράφει την κατάσταση, με όλες τις άλλες φορές θέλετε να γίνει σε οποιοδήποτε έγγραφο του Word είναι μειωμένη σε ένα και μόνο πλήκτρο-εγκεφαλικό.
Old 27ης Μαΐου 2008, 18:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi Spot,

Μάλλον εγώ δεν ανακοινώνουν επαρκώς. Αυτό που θα ήθελα πραγματικά ήθελε να είναι σε θέση να γράφουν - με μορφοποίηση - μου κείμενο, χωρίς να ανησυχείτε για τη διακοπή των γραμμών. Αυτό είναι απλά χρησιμοποιώντας λέξη wrap.

Στη συνέχεια θα ήθελα να διασπάσουν τις γραμμές και τη διατήρηση της μορφοποίησης. Εξοικονόμηση ascii να μην μου εκεί. Και δεν ξέρω πώς να γράψει μια μακροεντολή που σας επιτρέπει μου κάνει. Εγώ μπορώ καταγράφετε μια μακροεντολή που μετακινεί το δρομέα κατά μήκος 1 χαρακτήρα προς τα δεξιά 58 φορές και στη συνέχεια, παρέχει ένα ^ p, αλλά για μια ιστορία των 5000 λέξεων, που γίνεται πολύ κουραστική.

Είμαι από την απόκτηση από την πρώτη γραπτή ιστορία σε έναν απλό επεξεργαστή κειμένου (στην περίπτωσή μου, Notetab Pro), το σπάσιμο των γραμμών υπάρχει (γιατί είναι πολύ εύκολο) και στη συνέχεια να αντιγράψετε και επικολλήσετε σε Word και να κάνουν τη μορφοποίηση.

Η δυσκολία είναι ότι αν θέλω να κάνω κανενός είδους σημαντικές ξαναγράψει, θα πρέπει ουσιαστικά να αρχίσουν πάλι από την αρχή. Δεν έχει πλάκα.

Είμαι ανοιχτή σε μια εναλλακτική διαδικασία να μου αν μπορείτε να έρθετε με ένα. :)

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά μου έργο μέσω αυτής.

Χαιρετισμοί,
Bal
Old 3 Ιούνη 2008, 10:52
Ομάδα Δωρητών

Μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Θα ήθελα να ζητήσω γιατί θέλετε να το κάνετε αυτό;

Old 3 Ιούνη 2008, 12:19
Νέο Μέλος Ομάδα

Σίγουρα --

Επειδή έχω μια ποικιλία παρουσίαση ανάγκες.

Χρησιμοποιώντας το Word, θα μπορούν να δημιουργήσουν διαμορφωμένη κείμενο και κατόπιν επικολλήστε το σε ένα φόρουμ όπως αυτό το post με όλες τις μορφοποιήσεις ανέπαφη και τη χρήση του ίδιου κειμένου σε άλλους χώρους όπου λέξη wrap θα ήταν πιο κατάλληλη.

Μπορώ επίσης να διασπάσουν τις γραμμές στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε διάφορους πελάτες και αν όλοι αυτοί λαμβάνουν είναι απλό κείμενο, τότε οι διακοπές να τους κρατήσει από την ανάγνωση κειμένου πριονωτός ενώ αυτά που μπορεί να διαβάσει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML, θα δείτε όλες τις μορφοποιήσεις σε όλη της την δόξα.

Το θέμα είναι ότι μια τέτοια ικανότητα φαίνεται σαν μια μη-brainer μου. Αλλά προφανώς δεν ισχύει.

Χαιρετισμοί,
Bal
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.