manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Breaking unbreaking i duge linije teksta

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2008, 14:38
Novi član grupe

Default Breaking unbreaking i duge linije teksta

Hi --

Htio bih postaviti na marže, recimo 58 znakova napisati moj tekst normalno i onda recite Word za teško slomiti sve linije na marginama. Se bilo tko znati od bilo koji način to učiniti.

I onda Želim biti u mogućnosti da odu na drugi način, previše. Izvadite hard olakšice, tako da je tekst je u osnovi jedan redak dugih teksta.

Nadam se da je moj smisao jasno?

Thanks a lot.

Pozdravi,
Bal
Old 27 svi 2008, 17:10
Donatorska Grupa

Za snimanje druge slučaju prvo, morate biti u mogućnosti to razlikovati srednji-izbiti iz stavka teško i end-of-točka tvrdom break. Oba imaju isti kod. Ako je Vaš end-of-točka je signified po dvije uzastopne pauze tvrdo onda je jednostavno, te zamjenjuju sve ^ p ^ p s qqq (recimo), onda svaki ^ p s prostorom, a zatim svakih qqq natrag u ^ p (ili ^ p ^ p, ovisno o tome koju namjeravate polaganje svoj tekst - Htio je cilj za sebe ^ p).

Pretpostavljam ima mekanu break možete tražiti i pretvoriti u tvrdom pauze ali ja nemam riječi na ovom računalu. Bi li ga pomoć ako mi izgledati kasnije?

Da li vi znati kako to pisati kao makro?

Ako ste bez formatiranja za očuvanje, tu je "Spremi kao ASCII tekst sa redaka" da radi svoj prvi posao. Možete spremiti, ponovno učitati, a vi ste dobili ono što ste htjeli.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 svi 2008, 17:25
Novi član grupe

Bio sam u nadi da vrsta neće morati koristiti makro, te da je riječ samo jednostavan "break linije" naredba.

Ako JA dont 'briga za o formatiranja, ja ću samo koristiti Notetab Pro koji ima "break linije" naredba.

Thanks a lot.

Pozdravi,
Bal
Old 27 svi 2008, 18:12
Donatorska Grupa

To čini, dao sam ga za vas - "Spremi kao ASCII tekst sa redaka". It's a single radnju na Vašoj strani, koji se upravo to, nudi jednostavna "break linije" naredba.

Kao i za to je drugi način ne znam alternativu u bilo Editor, to je jednostavno trosmjerni kretati neovisno. A do temp, B u A, B Temp da, za neke znači da ne narušavaju pravi kraj stavka stanju.

Stvar o makro je da ste to zaista obaviti posao jednom, da li ga snimiti kao makro ili ne. Ako snimati ga, svi drugi puta želite to učiniti u bilo koji Word dokument je reduciran na jednu tipku-stroke.
Old 27 svi 2008, 18:56
Novi član grupe

Hi Spot,

Valjda nisam dovoljno dobro komunicirati. Što bih stvarno je kao da bi mogli napisati - s oblikovanje - moj tekst bez brige o lomljenje redaka. To je samo riječ koristeći wrap.

Tada Želim razbiti linije i očuvanje formatiranja. Spremanje ascii ne da mi se tamo. A ja ne znam kako napisati makro koji dozvoljava mene to učiniti. Ja moći snimiti makro koji pomiče kursor po 1 lik na pravo 58 puta, a zatim daje ^ p, ali na priču od 5000 riječi, koja se jako dosadan.

Ja sam po dolasku do prvog pisanja priče u plain text editor (u mom slučaju, Notetab Pro), lomljenje redaka postoji (jer je jako lako) i onda kopirate i zalijepite u Word i formatiranje radiš.

Teškoća je da ako želim napraviti bilo kakve značajne prepisati, ja u biti moram početi više ponovno. Nije zabavno.

Ja sam otvoren za alternativnu u moje postupak ako možeš doći do jedan. :)

Hvala za pomoć mene kroz ovaj rad.

Pozdravi,
Bal
Old 3. lipnja 2008, 10:52
Donatorska Grupa

Ponekad je bolje uzeti jedan korak nazad. Mogu li pitati zašto da to želite učiniti?

Old 3. lipnja 2008, 12:19
Novi član grupe

Naravno --

Budući da sam niz prezentacija potrebama.

Korištenje programa Word, mogu stvarati formatizirana text , a zatim zalijepite ga u post ovako forum sa svim formatiranja netaknut i koristiti isti tekst u drugim postavkama gdje riječ wrap bi biti više odgovarajući.

Ja mogu postaviti linije razbiti u e-poštu na raznim klijentima i ako su svi oni primaju je običan tekst, a zatim ih zadržati pauze od čitanja teksta razuđen a onima koji mogu čitati HTML e-pošte će sve formatiranje u svojoj slavi.

Stvar je u tome da takva sposobnost izgleda kao no-brainer za mene. No, naizgled ne.

Pozdravi,
Bal
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.