kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Breaking és unbreaking hosszú sor szöveget

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2008, 14:38
Új tag Csoport

Default Breaking és unbreaking hosszú sor szöveget

Hi --

Azt gondolja, hogy a mozgásteret, mondjuk 58 karakter írásához szöveges általában majd mondani a Word kemény szünet minden olyan vonalon, a különbözetet. Tudja valaki bármilyen módon csinálni.

És akkor én is szeretném tudni, hogy a másik irányba is. Eltávolítás kemény szüneteket, hogy a szöveg alapvetően egy sorban a hosszú szöveget.

Remélhetőleg én jelentése tiszta?

Köszönöm szépen.

Üdvözlettel,
Bal
Old Május 27 2008, 17:10
Donor Group

Hogy csak a második esetben először meg kell tudnia különböztetni a közép-pontját kemény szünetet és a végén a pont kemény szünet. Mindkettő ugyanazt a kódot. Ha a végén a pont is jelezte, a két egymást követő kemény megszakításokra akkor könnyű, ha a helyébe minden ^ ^ p p a qqq (mondjuk), akkor minden ^ p egy helyet, majd minden qqq vissza ^ p (vagy ^ p ^ p, attól függően, hogy hogyan szándékozik szóló ki a szöveg - I'd célja ^ p magam.)

Feltételezem, van egy puha break is kereshetünk, és áttér a kemény szünet, de nincs szó ezen a gépen. Vajon segít, ha úgy nézek ki, később?

Tudja, hogyan kell írni azt a makro?

Ha nem formázás megőrzése, ott van a "Save as ASCII szöveg sortörés, hogy" ez az első munkája. A mentés, reload, és van, amit akart.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Május 27 2008, 17:25
Új tag Csoport

Én voltam a fajta reméltem, hogy nem kell használniuk a makró, és a Word csak egy egyszerű "szünet vonalak" parancsot.

Ha nem érdekel a formázás, akkor csak használja Notetab Pro, amely a "szünet vonalak" parancsot.

Köszönöm szépen.

Üdvözlettel,
Bal
Old Május 27 2008, 18:12
Donor Group

Mindegy, én adtam nektek - "Save as ASCII szöveg sortörés. Ez egy egységes fellépés a része, amely pontosan, hogy egy egyszerű "szünet vonalak" parancsot.

Ami ezt teszi a más módon nem tudom, egy másik, minden szerkesztő, hogy ez egy egyszerű, három-utas mozgásban függetlenül. A-TEMP, B-A, B TEMP, hogy egyes eszközök nem károsítja a valódi vége bekezdés állapotban.

A dolog a makró, hogy már ténylegesen elvégezni a munkát, ha akár rögzíteni azt a makrót, vagy sem. Ha rögzíteni azt, a többi szer akarja tenni a Word dokumentumot, hogy csökkent az egyetlen kulcs-löket.
Old Május 27 2008, 18:56
Új tag Csoport

Hi Spot,

Azt hiszem, nem elég jól kommunikálni. Mi Én nagyon szeretem, hogy tud írni - a formázás - A szöveg nélkül aggasztó mintegy breaking a sorokat. Ez csak egyszerűen szó wrap.

Akkor azt gondolja, hogy megszakítsuk a tételek és megőrizze a formázás. Mentés ascii ne vigyen oda. És nem tudom, hogyan kell írni egy makró, amely lehetővé teszi nekem csinálni. Én lehet rekord egy makrót, ami mozog a kurzor mentén 1 karakter 58-szer a jobb, majd egy ^ p, hanem a történet 5000 szóval, hogy nagyon unalmas lesz.

Én szerzés által először írásban a történet egy egyszerű szövegszerkesztővel (az én esetemben Notetab Pro), a vonalak megszüntetése van (mert nagyon egyszerű), majd a másolás és beillesztés Word-be, és ezt a formázást.

A nehézség az, hogy ha azt akarjuk, hogy semmilyen jelentős rewrite, én lényegében kell kezdenem újra. Nem vicces.

Én vagyok az, hogy én egy másik eljárás, ha te is az egyik. :)

Köszönjük, hogy segít nekem ez a munka révén.

Üdvözlettel,
Bal
Old Június 3 2008, 10:52
Donor Group

Néha jobb, hogy tegyen egy lépést hátra. Lehet azt kérdezem miért akarsz ezzel?

Old Június 3 2008, 12:19
Új tag Csoport

Persze --

Mert van egy fajta bemutatási igényeket.

Using Word, én is létrehozhat formázásakor text majd illessze be a Fórum, mint ez az összes formázás ép és használja ugyanazt a szöveget más beállítások, ahol szó wrap lenne.

Azt is beállíthatja, hogy a vonalak megszakadása különböző e-mail kliensek, és ha minden kapnak a sima szöveg, akkor a szüneteket tartani őket olvasat éles szöveget, miközben azok, akik tudják olvasni a HTML e-maileket majd a formázás teljes pompájában.

A lényeg az, hogy ez a képesség tűnik, mint egy nem-brainer nekem. De nyilvánvalóan nincs.

Üdvözlettel,
Bal
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.