![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi --
Azt gondolja, hogy a mozgásteret, mondjuk 58 karakter írásához szöveges általában majd mondani a Word kemény szünet minden olyan vonalon, a különbözetet. Tudja valaki bármilyen módon csinálni. És akkor én is szeretném tudni, hogy a másik irányba is. Eltávolítás kemény szüneteket, hogy a szöveg alapvetően egy sorban a hosszú szöveget. Remélhetőleg én jelentése tiszta? Köszönöm szépen. Üdvözlettel, Bal |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hogy csak a második esetben először meg kell tudnia különböztetni a közép-pontját kemény szünetet és a végén a pont kemény szünet. Mindkettő ugyanazt a kódot. Ha a végén a pont is jelezte, a két egymást követő kemény megszakításokra akkor könnyű, ha a helyébe minden ^ ^ p p a qqq (mondjuk), akkor minden ^ p egy helyet, majd minden qqq vissza ^ p (vagy ^ p ^ p, attól függően, hogy hogyan szándékozik szóló ki a szöveg - I'd célja ^ p magam.)
Feltételezem, van egy puha break is kereshetünk, és áttér a kemény szünet, de nincs szó ezen a gépen. Vajon segít, ha úgy nézek ki, később? Tudja, hogyan kell írni azt a makro? Ha nem formázás megőrzése, ott van a "Save as ASCII szöveg sortörés, hogy" ez az első munkája. A mentés, reload, és van, amit akart. My System: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Én voltam a fajta reméltem, hogy nem kell használniuk a makró, és a Word csak egy egyszerű "szünet vonalak" parancsot.
Ha nem érdekel a formázás, akkor csak használja Notetab Pro, amely a "szünet vonalak" parancsot. Köszönöm szépen. Üdvözlettel, Bal |
|
|
|||
|
|||
|
Mindegy, én adtam nektek - "Save as ASCII szöveg sortörés. Ez egy egységes fellépés a része, amely pontosan, hogy egy egyszerű "szünet vonalak" parancsot.
Ami ezt teszi a más módon nem tudom, egy másik, minden szerkesztő, hogy ez egy egyszerű, három-utas mozgásban függetlenül. A-TEMP, B-A, B TEMP, hogy egyes eszközök nem károsítja a valódi vége bekezdés állapotban. A dolog a makró, hogy már ténylegesen elvégezni a munkát, ha akár rögzíteni azt a makrót, vagy sem. Ha rögzíteni azt, a többi szer akarja tenni a Word dokumentumot, hogy csökkent az egyetlen kulcs-löket. |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Spot,
Azt hiszem, nem elég jól kommunikálni. Mi Én nagyon szeretem, hogy tud írni - a formázás - A szöveg nélkül aggasztó mintegy breaking a sorokat. Ez csak egyszerűen szó wrap. Akkor azt gondolja, hogy megszakítsuk a tételek és megőrizze a formázás. Mentés ascii ne vigyen oda. És nem tudom, hogyan kell írni egy makró, amely lehetővé teszi nekem csinálni. Én lehet rekord egy makrót, ami mozog a kurzor mentén 1 karakter 58-szer a jobb, majd egy ^ p, hanem a történet 5000 szóval, hogy nagyon unalmas lesz. Én szerzés által először írásban a történet egy egyszerű szövegszerkesztővel (az én esetemben Notetab Pro), a vonalak megszüntetése van (mert nagyon egyszerű), majd a másolás és beillesztés Word-be, és ezt a formázást. A nehézség az, hogy ha azt akarjuk, hogy semmilyen jelentős rewrite, én lényegében kell kezdenem újra. Nem vicces. Én vagyok az, hogy én egy másik eljárás, ha te is az egyik. :) Köszönjük, hogy segít nekem ez a munka révén. Üdvözlettel, Bal |
|
|
|||
|
|||
|
Néha jobb, hogy tegyen egy lépést hátra. Lehet azt kérdezem miért akarsz ezzel?
|
|||
|
|||
|
Persze --
Mert van egy fajta bemutatási igényeket. Using Word, én is létrehozhat formázásakor text majd illessze be a Fórum, mint ez az összes formázás ép és használja ugyanazt a szöveget más beállítások, ahol szó wrap lenne. Azt is beállíthatja, hogy a vonalak megszakadása különböző e-mail kliensek, és ha minden kapnak a sima szöveg, akkor a szüneteket tartani őket olvasat éles szöveget, miközben azok, akik tudják olvasni a HTML e-maileket majd a formázás teljes pompájában. A lényeg az, hogy ez a képesség tűnik, mint egy nem-brainer nekem. De nyilvánvalóan nincs. Üdvözlettel, Bal |