![]() |
|
| |||
| |||
| היי -- אני מבקשת לקבוע גבול בבית, אומרים 58 תווים לכתוב את הטקסט באופן רגיל ולאחר מכן לומר מילה קשה כדי לשבור את כל הקווים לעבר שוליים. מישהו יודע בכל דרך לעשות את זה. ואז, אני רוצה להיות מסוגל ללכת לכיוון השני, גם. הסר כל כך קשה שוברת את הטקסט כי הוא בעצם שורה ארוכה של טקסט. בתקווה שלי משמעות ברורה? תודה רבה. דרישת שלום, Bal |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לקחת את השני במקרה הראשון, אתה צריך להיות מסוגל להבחין של אמצע פסקה קשה לשבור מ וסיום של סעיף קשה לשבור. לשניהם אותו קוד. אם את הקצה של הפסקה הוא signified שתי שבירות רצופות קשה אחר כך קל, אתה מחליף את כל ^ ^ P P עם qqq (אומרים), אז כל ^ P עם רווח, אז כל qqq לראש ^ P (או P ^ ^ P, תלוי איך אתה מתכוון תווי הטקסט שלך - אני מעוניין לכוון את עצמי עבור ^ P).
אני מניח שיש רכה בהפסקה אתה יכול לחפש או להמיר קשה לפרוץ, אבל אין לי Word במחשב. האם זה לעזור, אם אני נראה יותר מאוחר? האם אתה יודע איך לכתוב את זה בתור מאקרו? אם לא כדי לשמר את העיצוב, יש את "שמירה בשם טקסט ASCII עם שבירות שורה" שעושה את העבודה הראשונה. אתה יכול לחסוך, לשטען ו יש לך את מה שאתה רוצה. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| הייתי סוג של מקווה שלא נאלץ להשתמש מאקרו, וכי היה רק מילה פשוטה "לשבור שורות" פקודה. אם לא אכפת לי לגבי העיצוב, אני פשוט יהיה להשתמש בהם Notetab המקצוענים יש "שובר שורות" פקודה. תודה רבה. דרישת שלום, Bal |
|
| |||
| |||
| כן, נתתי לך את זה - "שמירה בשם טקסט ASCII עם שבירות שורה". זוהי אחת פעולה מצידך אשר עושה בדיוק את זה, מספק דרך פשוטה "שובר שורות" פקודה. כמו לעשות את זה דרך אחרת אני לא יודע אלטרנטיבה בכל עורך, זה פשוט שלושה להעביר בכל צורה. א 'עד זמני, ב' ל א ', ב' ל TEMP, כדי לספק כמה אמצעי פגיעה לא אמיתי את סוף הפסקה מצב. הדבר בקשר מאקרו את זה אתה באמת צריך לעשות את העבודה פעם אם להקליט את זה בתור מאקרו או לא. אם הרשומה זה, כל שאר הפעמים אתה רוצה לעשות את זה בכל מסמך Word זה מופחת אחת היא המפתח-שבץ. |
|
| |||
| |||
| היי ספוט, אני מניח שאני לא מספיק טוב לתקשר. מה שאני רוצה באמת הוא אוהב להיות מסוגל לכתוב - עם עיצוב - טקסט שלי, בלי לדאוג שבירת השורות. זה פשוט משתמש ב-Word רעלה. אז אני רוצה לשבור את השורות ו לשמר את העיצוב. שומר על ASCII לא מקבלת אותי שם. ואני לא יודע איך לכתוב מאקרו אשר מאפשר לי לעשות את זה. אני יכול הרשומה מאקרו אשר מעביר את הסמן לאורך 1 התווים משמאל 58 פעמים ולאחר מכן מספק ^ P, אבל על סיפור של 5000 מילים, שמקבל מאוד משעמם. אני מקבל על ידי על ידי כותב את הסיפור הראשון של עורך טקסט רגיל (במקרה שלי, Notetab רמה מקצועית), שבירת השורות שם (כי זה מאוד קל) ולאחר מכן מעתיק ומדביק לתוך Word ו עושה את העיצוב. הקושי הוא שאם אני רוצה לעשות כל סוג של משמעות לשכתב, למעשה אני צריך להתחיל מחדש שוב. לא כיף. אני פתוח אלטרנטיבה שלי נוהל אם אתה יכול לבוא עם אחד. :) תודה שעזרת לי לעבוד דרך זה. דרישת שלום, Bal |
|
| |||
| |||
| לפעמים עדיף לקחת צעד אחורה. אפשר לשאול מדוע אתה רוצה לעשות את זה?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| בטח -- כי יש לי מגוון רחב של צרכים המצגת. השימוש ב-Word, אני יכול ליצור פירמטת טקסט ולאחר מכן הדבק אותו לתוך הודעה בפורום כזה, עם כל העיצוב שלם ולהשתמש באותו טקסט אחר הגדרות שבו המילה רעלה יהיה יותר מתאים. אני יכול גם לקבוע את קווי לשבור בדוא"ל ללקוחות שונים ואם כל מה שהם מקבלים טקסט רגיל, ולאחר מכן לשמור את שוברת מהם בעת קריאת טקסט משונן מי יכול לקרוא דואר אלקטרוני בתבנית HTML יראו את כל העיצוב בכל התהילה שלו. הנקודה היא, כי יכולת כזו לא נראה כמו-brainer לי. אבל כנראה שלא. דרישת שלום, Bal |