mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Breaking ir unbreaking ilgas eilutes teksto

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 27, 2008, 14:38
Naujas Narys

Default Breaking ir unbreaking ilgas eilutes teksto

Hi --

Norėčiau nustatyti skirtumą, ty 58 simbolių parašykite tekstą normaliai ir tada pasakykite Word sunku nutraukti visus skirtumus linijos. Ar kas nors žino, bet kaip tai padaryti.

Ir tada aš norėčiau, kad būtų galima pereiti į kitą pusę, taip pat. Pašalinti sunku pertraukas, kad tekstas yra iš esmės viena eilutė ilgą tekstą.

Tikimės mano prasmė būtų aiški?

Thanks a lot.

Linkėjimai,
BAL
Old Gegužė 27, 2008, 17:10
Donorų grupės

Atsižvelgti Antruoju atveju pirma, reikia turėti galimybę išskirti vidurio dalyje sunkiai pertrauka ir pabaigos dalis kietos pertrauka. Abi šalys turi tą patį kodą. Jei jūsų pabaigoje dalis reiškė dviejų iš eilės sunku pertraukos tada It's easy, galite pakeisti visi ^ p ^ p su QQQ (tarkim), tada kas ^ p su erdve, tai kas QQQ Atgal į ^ p (arba ^ p ^ p, priklausomai nuo to, kaip jūs ketinate nustatančią tekstą - I'd tikslas ^ p save).

Manau ten yra minkštas pertrauka galite ieškoti ir konvertuoti į kietąjį pertrauką, tačiau aš neturiu Word šio kompiuterio. Ar jis gali padėti, jei man atrodo vėliau?

Ar žinote, kaip rašyti kaip makro?

Jei jūs ne formatavimą išsaugoti, there's a "Išsaugoti kaip ASCII tekstas su eilučių", kad tai jūsų pirmasis darbas. Galite i ¹ saugoti, įkelti, ir jūs turite tai, ką norėjo.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Gegužė 27, 2008, 17:25
Naujas Narys

Aš rūšies tikiuosi neturi naudoti makrokomandas, ir kad programa Word tiesiog buvo paprastas "pertrauka linijos" komanda.

If I don't care apie teksto formatavimą, aš tiesiog naudokite Notetab Pro kuri "pertrauka linijos" komanda.

Thanks a lot.

Linkėjimai,
BAL
Old Gegužė 27, 2008, 18:12
Donorų grupės

Jis, aš jį davė jums - "Išsaugoti kaip ascii tekstą eilučių". Tai, kad vienam veiksmui iš jūsų pusės, kuri veikia lygiai taip pat numato, paprastas "pertrauka linijos" komanda.

Kaip tai daryti kitu būdu, aš nežinau, bet redaktoriaus alternatyva, tai paprastas būdas perkelti tris nepriklausomai. Į TEMP, B, TEMP į B, numatyti kai nėra žalingas tikra pabaiga punktą sąlyga reiškia.

Apie makro dalykas yra tai, kad jūs iš tiesų daryti darbo kartą, ar jums tai užfiksuoja kaip makro ar ne. Jei tai užfiksuoja visus kitus kartus norite tai padaryti bet kuriuo Word dokumentas tai sumažintas iki vieno svarbiausių taktų.
Old Gegužė 27, 2008, 18:56
Naujas Narys

Hi Spot

I guess I didn't bendrauti pakankamai gerai. What I'd really like yra gebėti rašyti - su formatavimo - Mano tekstinės nesirūpindami trūkimo linijos. Tai tik naudojant Word Wrap.

Ir aš noriu nutraukti linijos ir išsaugoti formatavimas. Taupymo ASCII ne mane ten. Ir aš nežinau, kaip parašyti makrokomandą, kuri leidžia man daryti. I gali įrašyti makrokomandas, kad kursorius juda išilgai 1 požymį į dešinę 58 kartų ir po to suteikia ^ p, bet apie 5000 žodžių tekstą, kad jis pasireiškia labai varginantis.

I'm getting by pirmiausia raštu į paprastą teksto redaktorių (mano atveju istorija, Notetab Pro) Breaking linijas (nes tai labai lengva), ir tada nukopijuoti ir įklijuoti į programą Word ir daro formatavimas.

Problema ta, kad jei noriu daryti jokių reikšmingų perrašyti natūra, aš iš esmės reikia pradėti iš naujo. Not fun.

Esu atvira alternatyva mano procedūra, jei jūs galite sugalvoti po vieną. :)

Dėkojame, kad padedate man dirbti per šią.

Linkėjimai,
BAL
Old Birželis 3, 2008, 10:52
Donorų grupės

Kartais yra geriau žengti žingsnį atgal. Ar galiu paklausti kodėl norite tai padaryti?

Old Birželis 3, 2008, 12:19
Naujas Narys

Sure --

Nes aš pateikimo poreikiams, įvairovę.

Naudodami "Word", galiu sukurti formatas tekstas tada įklijuokite jį į forumą po panašaus su visais formatavimą sveika ir naudoti tą patį tekstą ir kitus nustatymus, kai word wrap būtų labiau tinkamas.

Aš taip pat gali nustatyti biudžeto eilutes, pertrauka laišką su įvairiais klientais, ir jei visi jie yra gauti paprastą tekstą, tada pertraukas laikyti juos nuo svarstymu Jagged tekstas, o tiems, kurie gali skaityti HTML laiškus matysite visas formatavimas visais jo šlovę.

Ta, kad tokių pajėgumų atrodo ne Supaprastinta mane. Bet, matyt, ne.

Linkėjimai,
BAL
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
1 Ilgalaikė Beep ir 8 Trumpametražiai pypsi (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitoriai 9 1 rugpjūtis 2009 10:08
PC Įjungia Po ilgai laukti išvalyti Cases & Power Supplies 1 Birželis 21, 2009 06:17
Vienas ilgas beep ..... Shorty1973 General Hardware Chat 2 21 gruodis 2008 04:20
XP sistemoje reikia daug laiko, kad uždarytumėte jam90 Windows "operacinės sistemos 30 Gegužė 15, 2008 12:01
How Long Do you play? quinda PC & konsolės Žaidimai 1 21 spalis 2006 18:40
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.