mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Drupināšana un unbreaking āķu jedām teksta

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2008, 14:38
New Member Group

Default Drupināšana un unbreaking āķu jedām teksta

Hi --

Es gribētu, lai iestatītu starpība tādā, teiksim 58 rakstzīmes rakstīt manu tekstu parasti un pēc tam pateikt Word grūti pārtraukumu visas robežas līnijas. Vai kāds zināt kādā veidā to darīt.

Un tad es gribētu, lai varētu iet citu ceļu, too. Noņemt cieto pārtraukumus tā, ka teksts ir būtībā viena rinda garu tekstu.

Cerams, ka mana nozīme ir skaidra?

Thanks a lot.

Sveicieni,
Bal
Old Maijs 27, 2008, 17:10
Donors Group

Lai ņemtu Otrajā gadījumā vispirms jums ir nepieciešams, lai varētu atšķirt vidus punkts grūti pārtraukums no un beigu punkts grūti pārtraukuma. Abiem ir pašu kodu. Ja jūsu beigu punkts ir izteikušas divas kārtas grūti pārtraukumi, tad tas ir vienkārši, jums aizvietot visas ^ p ^ p ar qqq (piemēram), tad ik ^ p ar atstarpi, tad ik qqq atpakaļ ^ p (vai ^ p ^ p, atkarībā no tā, kā Jūs domājat, ar ko no teksta - man mērķis ^ p sevi).

Es pieņemu, tur ir mīksts pauze jūs varat meklēt un pārvērst to cieto pārtraukumu, bet man nav Word uz šo mašīnu. Vai tas palīdz, ja man izskatās vēlāk?

Vai jūs zināt, kā rakstīt to kā makro?

Ja jūs esat ne formatējumu, lai saglabātu, tur ir "saglabāt kā ASCII teksta ar rindiņu pārtraukumi, ka" Jūsu pirmais darbs. Jūs varat ietaupīt, papildināšanas un tev, ko tu meklē.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Maijs 27, 2008, 17:25
New Member Group

Es biju veida cerot nevar izmantot makro, un ka Word tikko bija vienkārši "pārtraukumu līnijas" komandu.

Ja es vienalga par formatēšanas, es ņemšu tikai izmantot Notetab Pro, kas ir "pārtraukums rindas" komandu.

Thanks a lot.

Sveicieni,
Bal
Old Maijs 27, 2008, 18:12
Donors Group

Tas man deva to jums - "saglabāt kā ASCII teksta ar rindiņu pārtraukumus. Tas ir viens darbību jūsu daļu, kas nav tieši tā, ka nodrošina vienkāršu "pārtraukums rindas" komandu.

Kā to dara citi, kā es nezinu alternatīva jebkurā redaktoru, tas ir vienkāršs, trīsceļu pārvietoties neatkarīgi. Līdz TEMP, B, TEMP uz B, lai sniegtu nav kaitīgas īstu beigu punkta nosacījums līdzekļus.

Par makro ir tas, ka jums patiešām to darbu vienreiz vai jūs reģistrē kā makro vai ne. Ja tu reģistrē visas citas reizes jūs vēlaties to izdarīt jebkurā Word dokumentā tas ir samazināts līdz vienoto atslēgu, insults.
Old Maijs 27, 2008, 18:56
New Member Group

Hi Spot,

I guess I nepaziņoja pietiekami labi. Tas, ko es gribētu tiešām, piemēram, ir spējīgs uzrakstīt - ar formatējumu - mans teksts, neuztraucoties par pārrāvuma līnijas. Tas ir tikai izmantojot programmu Word wrap.

Tad es gribētu, lai pārtrauktu līniju un saglabāt formatējumu. Saglabā ascii nesaņem mani tur. Un es nezinu, kā uzrakstīt makro, kas ļauj man darīt. Es var ierakstīt makro, kas pārvieto kursoru pa 1 rakstzīmi pa labi 58 reizes un pēc tam sniedz ^ p, bet stāsts par 5.000 vārdiem, ka stipri garlaicīgs.

Es saņemu pa, vispirms rakstot stāstu teksta redaktors (manā gadījumā Notetab Pro), laužot līniju starpā (jo tas ir ļoti vienkārši) un pēc tam kopējot un ielīmējot vērā Word un veikt formatēšanu.

Grūtības sagādā arī tas, ka, ja es vēlos veikt jebkāda veida ievērojamiem pārrakstīt, es būtībā ir jāsāk no jauna. Not fun.

Es esmu atvērta alternatīvu manu procedūru, ja jūs varat nākt klajā ar vienu. :)

Paldies, ka palīdzējāt man strādāt ar to.

Sveicieni,
Bal
Old Jūnijs 3, 2008, 10:52
Donors Group

Reizēm labāk ir veikt soli atpakaļ. Vai es varētu lūgt kāpēc vēlaties to darīt?

Old Jūnijs 3, 2008, 12:19
New Member Group

Droši --

Jo man ir dažādas prezentācijas vajadzībām.

Izmantojot Word, es varu izveidot Format text un pēc tam ielīmējiet to Forum Post kā šis ar visu formatējumu neskarts, un izmantot to pašu tekstu, kas citos kontekstos, kur aplaušana būtu piemērotāka.

Es varu arī noteikt līnijas pārtraukumu e-pastu ar dažādiem klientiem un, ja visi tie saņem, ir vienkāršs teksts, tad pauzes saglabātu tos lasīt robains tekstu, bet tie, kuri var lasīt HTML e-pastus redzēsiet visus formatējuma visās tās krāšņumā.

Ir tas, ka šādas spējas šķiet bez brainer man. Bet acīmredzot ne.

Sveicieni,
Bal
Reply

Register

Bookmarks