![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj -- Chtěl bych nastaviť v rozpätí, povedzme 58 znakov napísať môj text normálně a potom povedať Word tvrdej prestávke všetkých tratiach na okraji. Vie niekto o nejakým spôsobom to urobiť. A potom by som chcel mať možnosť prejsť na druhú stranu taky. Demontujete pevný prestávky, takže text je v podstate jeden riadok dlhého textu. Dúfam, že môj zmysel je jasný? Díky moc. Pozdravy, Bal |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete mať v druhom prípade prvé, musíte byť schopní rozlišovať v polovici-break od pevného bodu a end-of-pevný bod prestávke. Obaja majú rovnaký kód. Ak váš end-of-bodu je znamenal o dve po sebe idúce tvrdo prestávky potom je to ľahké, môžete nahradiť všetky ^ p ^ p s QQQ (povedzme), potom každá ^ p s priestorom, potom každý QQQ späť ^ p (alebo ^ p ^ p, v závislosti na tom, ako máte v úmysle stanovujúci váš text - já bych sa snažiť o ^ p sám).
Predpokladám, že tam to mäkký prestávke môžete vyhľadávať a previesť na pevný prestávku, ale nemám slov na tomto počítači. Bolo by užitočné, ak sa podívám neskôr? Viete, ako písať ako makro? Ak ste žiadne formátovanie zachovať, je to "uložiť ako ASCII text s líniou prestávky", že sa váš prvá úloha. Môžete ukladať, načítať a máte čo ste chceli. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Bol som druh dúfať, že nebude musieť používať makrá, a to Slovo bolo len jednoduché "prelomiť línie" command. Ak nemám starať o formátovania, uvidíme stačí použiť Notetab Pro, ktorá má "prelomiť línie" command. Díky moc. Pozdravy, Bal |
|
| |||
| |||
| Áno, dal som to na vás - "uložiť ako ASCII text s líniou prestávky". Je to jediné akcie z vašej strany, ktorá robí presne to, že poskytuje jednoduchý "prelomiť línie" command. Ako k tomu, že na druhú stranu nepoznám alternatívu v každom editore, je to jednoduchý spôsob, ako troch-pohybovať nezávisle. TEPLOTA A, B do A, TEMP na B, aby niektoré prostriedky nepoškodzuje skutočného konci odseku stave. Vec o makro je, že ste skutočne odvedenú prácu raz, či ste záznam ako makro alebo nie. Ak ste zaznamenať všetky inokedy chcete to urobiť v akomkoľvek dokumente aplikácie Word je znížená na jediného kľúča-mŕtvice. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Spot Asi som nebol dostatočne komunikovať. Čo by som naozaj rád, je, aby bol schopný písať - s formátovaním - môj text bez obáv z porušenia línie. To je práve používate slovo zábal. Pak bych chtěl prelomiť línie a zachovať formátovanie. Ukladanie do ascii nemá ma tam. A neviem, ako napísať makro, ktoré mi umožňuje urobiť. I môcť záznam makrá, ktorá sa pohybuje kurzor po 1 znak vpravo 58 krát a potom poskytuje ^ p, ale o príbeh 5000 slovami, že sa veľmi únavné. Sa mi tým, že sa najprv písať príbeh obyčajný textový editor (v mojom prípade, Notetab Pro), prelomenie línie tam (pretože je to veľmi jednoduché) a potom vložíte do Wordu a robí formátovania. Problémom je, že ak chcem robiť akékoľvek významné prepísať, já v podstate musím začať znova. Nie je legrace. Som otvorený alternatívu k môjmu postupu, ak môžete prísť s jedným. :) Vďaka za pomoc pri práci mi to. Pozdravy, Bal |
|
| |||
| |||
| Niekedy je lepšie brať krok späť. Mohol by som požiadať prečo to chcete urobiť?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Iste -- Vzhľadom k tomu, že som rad prezentačných potrieb. Použitie aplikácie Word, môžem vytvárať naformátovaný text a vložte ho do fóra post takhle so všetkými formátovania neporušené a používať rovnaký text v inom prostredí, kde slovo zábal by bolo vhodnejšie. Môžem tiež nastaviť linky na prestávku v rôznych e-mailových klientov, a ak sa im dostane všetkých je jednoduchý text, potom prestávky udržať je od čítania zubaté text, zatiaľ čo tí, ktorí vedia čítať HTML e-maily budú vidieť všetky formátovania v celej svojej sláve. Pointa je v tom, že táto schopnosť sa javí ako ne-nočné mne. Ale zrejme nie. Pozdravy, Bal |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1 dlhé pípnutie a 8 krátkych pípnutí (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitory | 9 | 1. augusta 2009 10:08 |
| PC Povolí Po Dlhé čakanie | purge | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 21. jún 2009 06:17 |
| One Long pípať ..... | Shorty1973 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21. decembra 2008 04:20 |
| XP trvá dlho, než ho vypnúť | jam90 | Operačné systémy Windows | 30 | 15. mája 2008 12:01 |
| Ako dlho budete hrať? | Quindi | PC a herné konzoly | 1 | 21. októbra 2006 18:40 |
| Thread Tools | |
| |