![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи -- Хтео бих поставити на марже, рецимо 58 знакова написати мој текст нормално и онда реците Уорд за тешко сломити све линије на маргинама. Се било ко кноткле над било који начин то учинити. И онда Желим бити у могућности да оду на други начин, превише. Извадите хард олакшице, тако да је текст је у основи један ред дугих текста. Надам се да је мој смисао јасно? Тханкс а лот. Поздрави, Бал |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За снимање друге случају прво, морате бити у могућности то разликовати средњи-одмор из става тешко и енд-оф-тачка врстом бреак. Оба имају исти код. Ако је ваш енд-оф-тачка је сигнифиед по две узастопне паузе тврд онда је једноставно, те замењују све ^ п ^ п са ккк (рецимо), онда сваки ^ п са простором, а затим сваких ккк назад у ^ п (или ^ п ^ п, зависно о томе коју намеравате полагање свој текст - Хтео је циљ за себе ^ п).
Претпостављам има меку бреак можете тражити и претворити у врстом паузе али ја немам речи на овом рачунару. Да ли би га помоћ ако ми изгледати касније? Да ли ви знате како то писати као макро? Ако сте без форматирања за очување, ту је "Сачувај као АСЦИИ текст са редова" да ради свој први посао. Можете сачувати, поново ита, а ви сте добили оно што сте хтели. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Био сам у нади да врста неће морати користити макро, те да је реч само једноставан "бреак линије" наредба. Ако ЈА донт 'бити забринут о форматирања, ја ћу само да користи Нотетаб Про који има "бреак линије" наредба. Тханкс а лот. Поздрави, Бал |
|
| |||
| |||
| То чини, дао сам га за вас - "Сачувај као АСЦИИ текст са редова". Ит'с а сингле радњу на вашој страни, који се управо то, нуди једноставна "бреак линије" наредба. Као и за то је други начин не знам алтернативу у било Едитор, то је једноставно тросмерни кретати независно. А до темп, Б у А, Б Темп да, за неке значи да не нарушавају прави крај става стању. Ствар о макро је да сте то заиста чинити посао једном, да ли га снимити као макро или не. Ако снимате га, сви други пута желите то да урадите у било који Уорд документ је редуковано на једну тастер-строке. |
|
| |||
| |||
| Бок Спот, Ваљда нисам довољно добро да комуницирају. Шта бих стварно је као да би могли написати - с обликовање - мој текст без бриге о ломљење редова. То је само реч користећи урап. Тада Желим разбити линије и очување форматирања. Чување АСЦИИ не да ми се тамо. А ја не знам како написати макро који дозвољава мене за учинити. Ја моћи снимити макро који помера курсор по 1 лик на право 58 пута, а затим даје ^ п, али на причу од 5000 речи, која се јако досадан. Ја сам по доласку до првог писања приче у плаин текст едитор (у мом случају, Нотетаб Про), ломљење редова постоји (јер је јако лако) и онда копирате и налепите у Уорд и форматирање радиш. Тешкоћа је да ако желим направити било какве значајне препише, ја у бити морам почети више поново. Није забавно. Ја сам отворен за алтернативну у моје поступак ако можеш доћи до један. :) Хвала за помоћ мене кроз овај рад. Поздрави, Бал |
|
| |||
| |||
| Понекад је боље узети један корак назад. Могу ли питати зашто да то желите да урадите?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Наравно -- Будући да сам низ презентација потребама. Коришћење програма Уорд, могу стварати форматизирана текст , А затим налепите га у пост овако форум са свим форматирања нетакнут и користити исти текст у другим подешавањима где реч урап би да буде више одговарајући. Ја могу поставити линије разбити у е-пошту на разним клијентима и ако су сви они примају је обичан текст, а затим их задржати паузе од читања текста разуђен а онима који могу читати ХТМЛ е-поште ће све форматирање у својој слави. Ствар је у томе да таква способност изгледа као но-браинер за мене. Но, наизглед не. Поздрави, Бал |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 1 дуги бип и 8 Кратак Беепс (Неед Хелп): '( | блубла | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 1 аугуст 2009 10:08 |
| Завртач на рачунару након дуге Сачекајте | пурге | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 21. јуна 2009 06:17 |
| Један бип Лонг ..... | Схорты1973 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 децембар 2008 04:20 |
| КСП Води дуго за затварање | јам90 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 30 | 15 мај 2008 12:01 |
| Колико дуго играш? | куинда | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 октобар 2006 18:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |