az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Kırma ve metin uzun satırları unbreaking

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 14:38 27.
Yeni Üye Grubu

Default Kırma ve metin uzun satırları unbreaking

Merhaba --

Ben bir marj belirlemek için, 58 karakter normal ve ardından metin yazmak zor kenarlarını tüm satırları kırmaya Word söylemek söylemek istiyorum. Kimseye, hiçbir şekilde yapacak biliyor mu ki.

Sonra başka bir yol gitmek için, çok isterim. Çok tatili Kaldır bu metin uzun bir metin temelde bir satırdır.

Umarım benim anlamı açıktır?

Çok teşekkürler.

Saygılar,
Bal
Old Mayıs 2008, 17:10 27.
Bağış Grubu

İkinci durumda ilk çekmek için, gerek sabit break-sonu ve bir orta paragraf çok break-paragraf ayırt edebilmek için. Her ikisi de aynı kodu vardır. Eğer sizin son paragraf kolay iki sabit tatili ardından ederek KKK tüm ^ P ^ P değiştirmek anlamına (), ardından bir boşluk ile her ^ p, sonra her geri KKK ^ p söyleyin (veya ^ P ^ p bağlı olarak nasıl metin dışarı atarken niyetinde - I amacı ediyorum ^ kendimi p).

Orada sizin için arama ve sabit kırmaya dönüştürmek ama bu makinede Word yoksa yumuşak bir mola's varsayıyorum. Eğer daha sonra bakmak yardımcı misiniz?

Nasıl bir makro olarak yazmak için biliyor musun?

Eğer korumak için biçimlendirme sonra, bir "bu ilk işini yapar satır sonları ile ASCII metin olarak kaydetmek's. Sen, yeniden yüklemek kaydedebilir ve ne istediğini var.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Mayıs 2008, 17:25 27.
Yeni Üye Grubu

Bir makro kullanmak zorunda değilsiniz umuyor ve ben tür ve Word basit bir "ara satırlar" komutu vardı.

Eğer Biçimleme dikkate almayacağız, sadece Notetab Pro bir "ara satırlar" komutu olan kullanacağız.

Çok teşekkürler.

Saygılar,
Bal
Old Mayıs 2008, 18:12 27.
Bağış Grubu

Bu, sana verdim yapar - "satır sonları ile ASCII metin olarak kaydetmek. Does it tam olarak bu, basit bir "ara satırlar" komutu ile sağlar, siz tek bir eylem's.

Bu herhangi bir editör bir alternatif bilmiyorum diğer şekilde yapmak için olduğu gibi, basit bir üç yönlü hareket bakılmaksızın's. TEMP A, B A, TEMP B, paragraf durumun orijinal sonunda zarar değil bazı anlamına gelir sağlamak.

Makro ile ilgili şey, aslında bir kez olsun bir makro veya olarak kayıt iş yapmak gerekmektedir. Eğer kayıt, bunu tek bir anahtar vuruş düşürüldü herhangi bir Word belgesi yapılması istediğiniz tüm diğer kere.
Old Mayıs 2008, 18:56 27.
Yeni Üye Grubu

Merhaba Spot,

Ben yeterince iyi iletişim didn't tahmin. Gerçekten ne isterseniz yazın - biçimlendirme ile - Metin satırları kırma endişesi duymadan mümkün olacak. Bu sadece kelime tamamlaması kullanıyor.

Daha sonra, satır sonu istiyorum ve biçimlendirmesini korumak. Tasarruf için ASCII beni almaz. Ve nasıl bana bunu sağlayan bir makro yazmak için bilmiyorum. Ben yapabilmek Kayıt bir makro bu hamle imleç sağa 58 kere 1 karakter boyunca ve bir ^ P sağlar, ancak 5000 kelime bir hikaye üzerinde aldığı çok sıkıcı.

Ben ilk, Notetab Pro) Bu satırları kırma (çünkü çok) kolaydır ve bir düz metin editörü (in my case bir hikaye yazma kopyalama ve Word yapıştırmaktan ve biçimlendirme yaparak alıyorum.

Zor Eğer yeniden yazmak önemli her türlü yapmak istiyorum ki, ben aslında tekrar başlatmak gerekmektedir. Bu eğlenceli.

Bir elde edebilirsiniz benim işlem için alternatif bir açık var. :)

Bu eser aracılığıyla yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Saygılar,
Bal
Old 3 Haziran 2008, 10:52
Bağış Grubu

Bazen bir adım geri almak daha iyidir. Ben sorabilirsiniz niçin Bunu yapmak istiyor musunuz?

Old 3 Haziran 2008, 12:19
Yeni Üye Grubu

Tabi --

Çünkü sunum ihtiyacı çeşitli var.

Word Kullanımı, ben oluşturabilirsiniz biçimlendirilmiş metin ve sonra tüm biçimlendirme içerenlerden böyle bir forum sonrası yapıştırın ve diğer ayarları olduğu kelime tamamlaması daha uygun olacağını, aynı metni kullanın.

Ayrıca çeşitli e-posta istemcileri ve kırmaya süre olan tüm zafer tüm biçimlendirme görürsünüz HTML e-postaları okumak eğer onların düz metin alırsanız, sonra tatili pürüzlü metin okuma onları korumak satırları ayarlayabilirsiniz.

Mesele böyle bir yetenek gibi görünen bir değişikliğin brainer bana. Ama görünüşe göre değil.

Saygılar,
Bal
Reply

Register

Bookmarks