менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Злом і unbreaking довгих рядків тексту

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2008, 14:38
Нові члени групи

Default Злом і unbreaking довгих рядків тексту

Привіт --

Я б хотів, щоб встановити різницю, скажімо, 58 символів тексту писати нормально, і то сказати слово на жорсткий розірвати всі лініями по краях. Хто-небудь знає жодного способу зробити це.

А потім я хочу мати можливість піти іншим шляхом, теж. Видалити жорсткі перерви, щоб текст в основному одну лінію довгого тексту.

Сподіваюся, мій сенс ясний?

Спасибо большое.

Привіт,
Баль
Old 27 травня 2008, 17:10
Донор групи

Для того, щоб другому випадку по-перше, потрібно вміти відрізняти середині жорсткий пункту перерву і кінець пункту жорсткий перерви. Обидва мають однаковий код. Якщо ваш кінець пункту позначається двома послідовними жорсткий перерви то це легко, ви заміните всі ^ P ^ P з QQQ (говорити), то кожен ^ P з простором, то кожен QQQ Назад до ^ P (або P ^ ^ P, залежно від того, яким чином ви збираєтесь з викладенням тексту - я б прагнути ^ P себе).

Я вважаю, є м'які перерви ви можете шукати і перетворює їх в жорсткі перерву, але я не маю слово на цій машині. Чи буде допомога, якщо я дивлюся далі?

Чи знаєте ви, як писати його як макрос?

Якщо ви не зберегти форматування, є можливість "зберегти як ASCII текст рядків", що робить вашу першу роботу. Ви можете заощадити, перевантаження і ви отримаєте те, що ви хотіли.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 27 Травня 2008, 17:25
Нові члени групи

Я був трохи сподіваючись не потрібно використовувати макрос, і це слово тільки що простий "розрив лінії" команду.

Якщо я не піклуються про форматування, я буду використовувати NoteTab Pro якого "розрив лінії" команду.

Спасибо большое.

Привіт,
Баль
Old 27 травня 2008, 18:12
Донор групи

Це, я дав його тобі - "зберегти як ASCII-текст з розриви рядків. Це одна дії з вашого боку, яка робить саме те, що забезпечує просте "ліній перерву команди".

Як за це по-іншому я не знаю, альтернативний варіант в будь-якому редакторі, це три простих способи рухатися незалежно. А в TEMP, Б А, TEMP до Б, щоб надати якісь кошти, не пошкоджуючи справжню кінці пункту стані.

Справа про макрос, що ви насправді роблять роботу раз будемо записувати його в якості макросу чи ні. Якщо ви записуєте це, весь інший час ви хочете це зробити в будь-якому документі Word це зводиться до однієї ключової інсульт.
Old 27 травня 2008, 18:56
Нові члени групи

Привіт Пляма,

Думаю, я не досить добре спілкуватися. Те, що я б дуже хотів це вміти писати - з форматуванням - мої тексти, не турбуючись про порушення лінії. Це просто використання перенесення слів.

Тоді я хотів би розірвати лінія і зберегти форматування. Збереження в ASCII, не зрозумійте мене там. І я не знаю як написати макрос, який дозволяє мені зробити це. Я могти Запис макросу, що переміщує курсор уздовж 1 символ вправо 58 разів, а потім надає ^ P, але в історію 5000 слів, що стає дуже втомлює.

Я отримую від першого з написання історії в текстовому редакторі (в моєму випадку, NoteTab Pro), подолавши лінія існує (тому що це дуже легко), а потім скопіювати і вставити в Word і робити форматування.

Труднощі в тому, що якщо я хочу зробити будь-які значні переписати, я обов'язково потрібно почати знову. Не весело.

Я відкритий для альтернативних моєї процедурою, якщо ви можете прийти з одним. :)

Дякуємо за допомогу мені працювати через це.

Привіт,
Баль
Old 3 червня 2008, 10:52
Донор групи

Іноді краще зробити крок назад. Чи можу я запитати чому Ви хочете зробити це?

Old 3 червня 2008, 12:19
Нові члени групи

Sure --

Тому що є цілий ряд презентація потребою.

Використання слів, я можу створити відформатований Текст , А потім вставте його в форумі, як це з усіма форматування недоторканим і використовувати той же текст і в інших місцях, де перенесення слів буде більш доречним.

Я можу також набір ліній для перерви в електронній пошті для різних клієнтів, та якщо всі вони отримують простий текст, то перерви утримати їх від читання тексту Jagged а ті, хто вміє читати HTML листів будуть бачити все форматування у всій своїй красі.

Справа в тому, що така можливість здається представляє ніякої небезпеки для мене. Але, мабуть, немає.

Привіт,
Баль
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
1 довгий сигнал і 8 коротких гудків (Потрібна допомога): '( blubla Графічні карти & Монітори 9 1 серпня 2009 10:08
Комп'ютер включається після довгого очікування чистка Справа & блоки живлення 1 21 червня 2009 06:17
Один довгий сигнал ..... Shorty1973 Генеральний обладнання чат 2 21 грудня 2008 04:20
XP займає тривалий час вимкнути jam90 Операційні системи Windows 30 15 травня 2008 12:01
How Long ви граєте? quinda PC & консоль Gaming 1 21 жовтня 2006 18:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.