![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт -- Я б хотів, щоб встановити різницю, скажімо, 58 символів тексту писати нормально, і то сказати слово на жорсткий розірвати всі лініями по краях. Хто-небудь знає жодного способу зробити це. А потім я хочу мати можливість піти іншим шляхом, теж. Видалити жорсткі перерви, щоб текст в основному одну лінію довгого тексту. Сподіваюся, мій сенс ясний? Спасибо большое. Привіт, Баль |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для того, щоб другому випадку по-перше, потрібно вміти відрізняти середині жорсткий пункту перерву і кінець пункту жорсткий перерви. Обидва мають однаковий код. Якщо ваш кінець пункту позначається двома послідовними жорсткий перерви то це легко, ви заміните всі ^ P ^ P з QQQ (говорити), то кожен ^ P з простором, то кожен QQQ Назад до ^ P (або P ^ ^ P, залежно від того, яким чином ви збираєтесь з викладенням тексту - я б прагнути ^ P себе).
Я вважаю, є м'які перерви ви можете шукати і перетворює їх в жорсткі перерву, але я не маю слово на цій машині. Чи буде допомога, якщо я дивлюся далі? Чи знаєте ви, як писати його як макрос? Якщо ви не зберегти форматування, є можливість "зберегти як ASCII текст рядків", що робить вашу першу роботу. Ви можете заощадити, перевантаження і ви отримаєте те, що ви хотіли. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Я був трохи сподіваючись не потрібно використовувати макрос, і це слово тільки що простий "розрив лінії" команду. Якщо я не піклуються про форматування, я буду використовувати NoteTab Pro якого "розрив лінії" команду. Спасибо большое. Привіт, Баль |
|
| |||
| |||
| Це, я дав його тобі - "зберегти як ASCII-текст з розриви рядків. Це одна дії з вашого боку, яка робить саме те, що забезпечує просте "ліній перерву команди". Як за це по-іншому я не знаю, альтернативний варіант в будь-якому редакторі, це три простих способи рухатися незалежно. А в TEMP, Б А, TEMP до Б, щоб надати якісь кошти, не пошкоджуючи справжню кінці пункту стані. Справа про макрос, що ви насправді роблять роботу раз будемо записувати його в якості макросу чи ні. Якщо ви записуєте це, весь інший час ви хочете це зробити в будь-якому документі Word це зводиться до однієї ключової інсульт. |
|
| |||
| |||
| Привіт Пляма, Думаю, я не досить добре спілкуватися. Те, що я б дуже хотів це вміти писати - з форматуванням - мої тексти, не турбуючись про порушення лінії. Це просто використання перенесення слів. Тоді я хотів би розірвати лінія і зберегти форматування. Збереження в ASCII, не зрозумійте мене там. І я не знаю як написати макрос, який дозволяє мені зробити це. Я могти Запис макросу, що переміщує курсор уздовж 1 символ вправо 58 разів, а потім надає ^ P, але в історію 5000 слів, що стає дуже втомлює. Я отримую від першого з написання історії в текстовому редакторі (в моєму випадку, NoteTab Pro), подолавши лінія існує (тому що це дуже легко), а потім скопіювати і вставити в Word і робити форматування. Труднощі в тому, що якщо я хочу зробити будь-які значні переписати, я обов'язково потрібно почати знову. Не весело. Я відкритий для альтернативних моєї процедурою, якщо ви можете прийти з одним. :) Дякуємо за допомогу мені працювати через це. Привіт, Баль |
|
| |||
| |||
| Іноді краще зробити крок назад. Чи можу я запитати чому Ви хочете зробити це?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Sure -- Тому що є цілий ряд презентація потребою. Використання слів, я можу створити відформатований Текст , А потім вставте його в форумі, як це з усіма форматування недоторканим і використовувати той же текст і в інших місцях, де перенесення слів буде більш доречним. Я можу також набір ліній для перерви в електронній пошті для різних клієнтів, та якщо всі вони отримують простий текст, то перерви утримати їх від читання тексту Jagged а ті, хто вміє читати HTML листів будуть бачити все форматування у всій своїй красі. Справа в тому, що така можливість здається представляє ніякої небезпеки для мене. Але, мабуть, немає. Привіт, Баль |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1 довгий сигнал і 8 коротких гудків (Потрібна допомога): '( | blubla | Графічні карти & Монітори | 9 | 1 серпня 2009 10:08 |
| Комп'ютер включається після довгого очікування | чистка | Справа & блоки живлення | 1 | 21 червня 2009 06:17 |
| Один довгий сигнал ..... | Shorty1973 | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 грудня 2008 04:20 |
| XP займає тривалий час вимкнути | jam90 | Операційні системи Windows | 30 | 15 травня 2008 12:01 |
| How Long ви граєте? | quinda | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 18:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |