по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти февруари 2009, 11:33
Член Група

Default Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003

Имам документ, записани по време на работа в изглед използвайки Microsoft Office 2007. Имам отиде вкъщи да започне след това я отпечатате, но тя не се отваря и той просто отива в декодират режим? Там са всички смешно линии навсякъде този нея. Аз съм с Office 2003. Има ли някакъв начин да направите това, моля
Old 24-ти февруари 2009, 11:54
Номер на групата

Default Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003

Вие ще трябва това

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27-ми февруари 2009 год., 16:08
Новите държави Група

Терес един въпрос съвместимостта между до 2 опаковки. Офис 07 спестява както XML файлове, различни версии, които не могат да четат

За да се избегне това, когато се използва офис 07 при спасяването Вашата работа могат освен ако не е в менюто и трябва да бъде в състояние да изберете освен този вид, съвместими с другите служби
Old 27-ми февруари 2009 год., 21:34
Новите държави Група

Аз вярвам, защото Office 2003 можете да отваряте файлове от офис 2007, но не съм сигурен, защото имам само 07, въпреки че се съмнявам, че ще работи, защото файловете, аз вярвам, са с различен формат.
Old 1-ви Март, 2009, 14:33
Член Група

Мда, 07 спестява инча docx формат, който'03 арго отворен, то може само да отворите. DOC формат. Excel PowerPoint и издател са същите, както добре. изтеглянето, които philthomas афиш на линк към него ще сортиране, тъй като тя позволява да отворите'03. docx формати. тя може да доведе до някои проблеми при използване на'07 само функция все пак.
Old 2 март 2009 г., 15:21
Новите държави Група

Това се случва на много хора. Лично аз се придържаме към използването на класа 2003 версия на службата. Аз го предпочитат към новата модернизирана версия [2007].

Трябва да запазите документа като. DOC и НЕ. Docx. В "Запази като тип" част от диалога, освен ако не е, че следва да кажем'97-2003 "или. Док. Изберете тази опция и Ур документ трябва да е отворен в 2003 година версия:)

Надявам се това да помогне.
Old 4-ти март, 2009 г, 09:35
Новите държави Група

Нейната съвместимостта, което аз вярвам е глупаво.
Службата трябва да са направили това в същия формат, като от 2003 г. един. Тъй като тя просто го прави comlicated, когато хората искат да отвори своите 07 документа в 03 и установите, че тя не работи. Разбира се някои хора, които разбират правилния формат, за да запазите в но други не са.
Old 4-ти Март 2009, 09:37
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от CorsaSXI View Post
Нейната съвместимостта, което аз вярвам е глупаво.
Службата трябва да са направили това в същия формат, като от 2003 г. един. Тъй като тя просто го прави comlicated, когато хората искат да отвори своите 07 документа в 03 и установите, че тя не работи. Разбира се някои хора, които разбират правилния формат, за да запазите в но други не са.
Всичко това е част от плана Microshafts, за да направят фолк чувствам като че те имат един стар / остаряла версия и необходимостта от ъпгрейд
Old 4-ти Март 2009, 12:58
Новите държави Група

Неговата "Майкрософт" планират да свят господство: P

Винаги съм си помислих, че е политика на "Майкрософт" да направи всичко назад съвместим защото програми като Word, Excel и др.
Old 4-ти Март 2009, 14:05
Член Група

07 е назад съвместим, той ще отворите друг файл, направени от предишните версии на Office. неговата по-старите версии на офис че приучавам открити новите формат от 07, предполагам бихте могли да кажем, което не предаде съвместими, но след това, е нещо?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc