![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам документ, записани по време на работа в изглед използвайки Microsoft Office 2007. Имам отиде вкъщи да започне след това я отпечатате, но тя не се отваря и той просто отива в декодират режим? Там са всички смешно линии навсякъде този нея. Аз съм с Office 2003. Има ли някакъв начин да направите това, моля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще трябва това
| |||
| |||
| Терес един въпрос съвместимостта между до 2 опаковки. Офис 07 спестява както XML файлове, различни версии, които не могат да четат За да се избегне това, когато се използва офис 07 при спасяването Вашата работа могат освен ако не е в менюто и трябва да бъде в състояние да изберете освен този вид, съвместими с другите служби |
|
| |||
| |||
| Аз вярвам, защото Office 2003 можете да отваряте файлове от офис 2007, но не съм сигурен, защото имам само 07, въпреки че се съмнявам, че ще работи, защото файловете, аз вярвам, са с различен формат. |
|
| |||
| |||
| Мда, 07 спестява инча docx формат, който'03 арго отворен, то може само да отворите. DOC формат. Excel PowerPoint и издател са същите, както добре. изтеглянето, които philthomas афиш на линк към него ще сортиране, тъй като тя позволява да отворите'03. docx формати. тя може да доведе до някои проблеми при използване на'07 само функция все пак. |
|
| |||
| |||
| Това се случва на много хора. Лично аз се придържаме към използването на класа 2003 версия на службата. Аз го предпочитат към новата модернизирана версия [2007]. Трябва да запазите документа като. DOC и НЕ. Docx. В "Запази като тип" част от диалога, освен ако не е, че следва да кажем'97-2003 "или. Док. Изберете тази опция и Ур документ трябва да е отворен в 2003 година версия:) Надявам се това да помогне. |
|
| |||
| |||
| Нейната съвместимостта, което аз вярвам е глупаво. Службата трябва да са направили това в същия формат, като от 2003 г. един. Тъй като тя просто го прави comlicated, когато хората искат да отвори своите 07 документа в 03 и установите, че тя не работи. Разбира се някои хора, които разбират правилния формат, за да запазите в но други не са. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Неговата "Майкрософт" планират да свят господство: P Винаги съм си помислих, че е политика на "Майкрософт" да направи всичко назад съвместим защото програми като Word, Excel и др. |
|
| |||
| |||
| 07 е назад съвместим, той ще отворите друг файл, направени от предишните версии на Office. неговата по-старите версии на офис че приучавам открити новите формат от 07, предполагам бихте могли да кажем, което не предаде съвместими, но след това, е нещо? |