![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám uloženy písemnosti práce ve Vista pomocí aplikace Microsoft Office 2007. Jsem šla domů, aby zahájila poté vytisknout, ale není otevřený a to jen jde dekódovat v režimu? K dispozici jsou všechny linky sranda to je to všude. Já jsem za použití sady Office 2003. Existuje nějaký způsob, jak mohu udělat, prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potřebovat tento
| |||
| |||
| Theres kompatibility mezi problém na 2 balíčky. Office 07 šetří jako xml soubory, které ostatní verze neumí číst Aby se zabránilo, že při používání Office 07 při ukládání vaší práce jít zachránit jak na menu a vy byste měli být schopni vybrat typ zachránit to je slučitelné s dalšími úřady |
|
| |||
| |||
| Věřím proto, že Office 2003 nelze otevřít soubory z Office 2007, i když si nejsem jistý, protože jsem jen 07, i když pochybuji, že by práce, protože jsem přesvědčen, že soubory jsou jiný formát. |
|
| |||
| |||
| ano, 07 ukládá ve formátu. docx formát, který'03 převýšení otevřené, může se otevřít. formátu doc. Excel a PowerPoint nakladatel jsou stejná jako dobře. download, aby philthomas posta odkaz na budou třídit, protože umožňuje'03 otevřít. docx formátu. může způsobit určité problémy při použití funkce byť jen'07. |
|
| |||
| |||
| To se stává hodně lidí. Osobně jsem držet pomocí třídy verzi Office 2003. Dávám jej do nové modernizované verze [2007]. Musíte uložte dokument jako. Doc a NOT. Docx. V 'Uložit jako typ' části dialogového okna Uložit jako, že by se říci,'97-2003 'nebo. Doc. Zvolte tuto možnost a ur dokument by měl otevřít v roce 2003 verze:) Doufám, že to pomůže. |
|
| |||
| |||
| Její slučitelnosti, které věřím, je hloupost. Úřad by měl mít to ve stejném formátu jako v roce 2003 jeden. Jak to jen dělá to comlicated, když lidé chtějí otevřít dokument ve svých 07 a 03 zjistí, že to nefunguje. Samozřejmě někteří lidé pochopili, které správný formát zachránit, ale v jiné nikoli. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Microsoft Jeho plán na světové nadvlády: p Vždycky jsem si myslela, že to byl Microsoft politiky učinit vše zpětně kompatibilní s programy jako je Word, Excel atd.. |
|
| |||
| |||
| 07 je zpětně kompatibilní, to si otevřít libovolný soubor vyrobené z předchozích verzí systému Office. jeho starší verze sady Office, které zvyklý otevřít novější formát od 07, hádat se dá také říct, že nejsme vpřed kompatibilní, ale pak se něco? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak se k otevřené Email Přílohy v Office 2007 | Mike S1 | Office & Aplikace | 0 | 19.srpna 2009 09:24 |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Dokument Konverze a Open Office | AmandaT | Office & Aplikace | 2 | 28. únor 2009 15:34 |
| Open Office je kompatibilní s Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Aplikace | 2 | 21. listopadu 2008 08:13 |
| Open Office a Mirco soft úřad | ken979 | Office & Aplikace | 2 | 12. srpen 2007 04:22 |
| Thread Nástroje | |
| |