![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van mentve a dokumentum munkahelyi Vista a Microsoft Office 2007. Én már haza, hogy megnyitja majd nyomtatni, de nem szabad, és csak megy a decode módban? Jelenleg az összes vicces sorok mindenütt thats it. Én vagyok az Office 2003 használatakor. Van-e bármilyen módon tudom ezt kérem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szüksége lesz ez
| |||
| |||
| Ott a kompatibilitási probléma, hogy 2 csomag között. Office 07 takarít meg, mint az XML-fájlok, amelyek a többi változattal szemben nem lehet olvasni Annak érdekében, hogy elkerüljék azt használó Office 07 mentéskor a munkát tovább kell menteni, mint az étlapon, és képesnek kell lennie arra, hogy válasszon egy menteni típusú thats összeegyeztethető az irodák |
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom azért, mert az Office 2003 nem tudja megnyitni a fájlokat az Office 2007, bár nem vagyok biztos benne, mert csak 07, de kétlem, hogy fog működni, mert a kép Azt hiszem, van egy másik formátumra. |
|
| |||
| |||
| yup, 07 ment. docx formátumban, amely'03 vidám nyitott, csak nyitva. doc formátumban. Excel és a PowerPoint megjelenítő minden ugyanaz, mint jól. A letöltés philthomas, hogy a kiküldött linkre lesz ez a fajta, mivel ez lehetővé teszi, hogy'03 nyitva. docx formátumban. okozhat bizonyos kérdésekben, ha a'07 egyetlen funkciója van. |
|
| |||
| |||
| Ez történik egy csomó embert. Személy szerint én tapadnak az osztály 2003 változata Hivatal. Inkább azt az új, korszerűsített változata [2007]. Meg kell menteni a dokumentumot. Doc és NEM. Docx. A "Mentés típusa" része, a Mentés másként párbeszédpanelen meg kell mondani'97-2003 "vagy. Doc. Válassza ezt az opciót, és ur dokumentum megnyitása a 2003-as verzió:) Remél ez segít. |
|
| |||
| |||
| A összeegyeztethetőségével én úgy hiszem a hülye. Office kell tenni, hogy azonos a 2003-as one. Mivel csak azért, hogy amikor az emberek comlicated szeretnénk megnyitni a dokumentumot, 07 és 03 meg, hogy ez nem működik. Természetesen néhány ember érti, amelyek megfelelő formátumban menteni, de mások nem. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| A Microsoft arra irányuló tervét, hogy világ uralmát: p Mindig azt hittem, hogy a Microsoft politikája, hogy minden visszafelé kompatibilis az ott programok, mint a Word, Excel stb. |
|
| |||
| |||
| 07 visszafelé is kompatibilis, ez lesz minden nyitott fájlt tett a korábbi Office-verziót. a régebbi verziók hivatali szokás, hogy nyitott az új formátum: 07, akkor azt hiszem, hogy nem előre kompatibilis, de akkor is valamit? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan lehet megnyitni az e-mailt Csatolmányok az Office 2007 | Mike S1 | Office & Applications | 0 | 19. augusztus 2009 09:24 |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| A dokumentum átszámítást és Open Office | AmandaT | Office & Applications | 2 | 28. február 2009 15:34 |
| Nyitott iroda kompatibilis a Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Applications | 2 | 21. november 2008 08:13 |
| Open Office irodai és Mirco soft | ken979 | Office & Applications | 2 | 12. augusztus 2007 04:22 |
| Téma eszközök | |
| |