![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי מסמך שנשמר ב-Vista בעבודה משתמש ב-Microsoft Office 2007. יש לי הלכו הביתה לפתוח ולאחר מכן להדפיס אותו אבל זה לא נפתח, וזה רק הולך ב לפענח מצב? יש כל מצחיק שורות thats אותו בכל מקום. אני משתמש ב-Office 2003. האם יש דרך שאני יכול לעשות את זה בבקשה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תזדקק זה
| |||
| |||
| Theres של תאימות בין בעיה ל 2 חבילות. משרד חוסכת כ 07 קבצי XML אשר גירסאות אחרות לא יכולים לקרוא כדי למנוע זאת, כאשר באמצעות Office 07 בעת לשמור את העבודה עבור אל שמירה בשם בתפריט ואתה אמור להיות מסוגל לבחור לשמור סוג thats תואם עם משרדים אחרים |
|
| |||
| |||
| אני מאמין כי Office 2003 אין אפשרות לפתוח קבצים מ-Office 2007, אם כי אני לא בטוח, כי יש לי רק 07, אם כי אני בספק שהם יעבוד, כי אני מאמין קבצים הם בפורמט אחר. |
|
| |||
| |||
| Yup, שומר על 07. docx פורמט, אשר'03 צביעות פתוח, זה רק יכול לפתוח. Doc הפורמט. Excel ו-PowerPoint הם כל שותף את אותו גם כן. ההורדה philthomas פורסם על הקישור יהיה מעין זה, שכן הוא מאפשר לפתוח'03. docx פורמטים. כמה זה יכול לגרום לבעיות בעת שימוש בפונקציה למרות'07 בלבד. |
|
| |||
| |||
| זה קורה הרבה אנשים. אישית, אני מקל על הכיתה באמצעות גירסת 2003 של Office. אני מעדיף את זה על הגירסה החדשה modernized [2007]. אתה צריך לשמור את המסמך בשם. Doc ולא. Docx. ב 'שמור כסוג' חלק שמירה בשם דיאלוג הוא אמור לומר 97-2003 'או. Doc. בחר באפשרות זו ur המסמך ואת צריכה לפתוח את גרסת 2003:) מקווה שזה עוזר. |
|
| |||
| |||
| את התאימות שלה אני מאמין בו הוא טיפש. משרד זה צריך שבוצעו באותו פורמט כמו 2003 אחד. כפי שהיא עושה זאת רק כאשר אנשים comlicated רוצה לפתוח את המסמך ב 07 ו 03 מוצאים כי זה לא פועל. כמובן יש אנשים מבינים בהם העיצוב הנכון כדי לשמור על אחרים, אבל לא. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| את התוכנית של מיקרוסופט העולמי שליטה: P אני תמיד חשבתי שזה היה מדיניות של מיקרוסופט להפוך את הכל תואם לאחור עבור שם תוכניות כמו Word, Excel ect. |
|
| |||
| |||
| 07 הוא תואם לאחור, זה יהיה לפתוח כל קובץ שנעשו על גירסאות קודמות של Office. שלה על גרסאות קודמות של Office, כי הרגל לפתוח את פורמט חדש יותר מ 07, מניח שאתה יכול להגיד שהם לא תואמת קדימה, אבל אז, הוא כלום? |
![]() |
|
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח קבצים מצורפים של דואר אלקטרוני ב-Office 2007 | מייק S1 | חבילות Office & Applications | 0 | 19 אוגוסט 2009 09:24 |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| המרות, לפתוח מסמך Office | AmandaT | חבילות Office & Applications | 2 | -28 פברואר 2009 15:34 |
| פתוח Office תואם עם Microsoft Office | pinkypossum001 | חבילות Office & Applications | 2 | 21st נובמבר 2008 08:13 |
| פתח Office and Office mirco רך | ken979 | חבילות Office & Applications | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:22 |
| שרשרת כלים | |
| |