![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turiu išsaugotą dokumentą darbe Vista naudojant "Microsoft Office 2007. Aš Gone Home atidaryti tada atsispausdinti, bet ji nėra atvira ir jis tiesiog eina į decode būdas? Yra visi juokingi linijų visur Thats it. Aš naudoju "Office 2003. Ar yra kokiu nors būdu aš galiu padaryti tai prašom
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums reikės šitas
|
|||
|
|||
|
Theres suderinamumo problemos tarp 2 paketai. Office 07 taupo kaip XML failus, kurie kitos versijos negalima skaityti
Siekiant išvengti to, kai naudojate Office 07, kai įrašysite savo darbą eikite į Išsaugoti kaip meniu ir galėsite pasirinkti Save tipas thats suderinama su kitų įstaigų |
|
|
|||
|
|||
|
Tikiu, nes "Office 2003" negali atidaryti failus iš "Office 2007", nors aš nesu tikras, nes man tik 07, nors aš abejoju jos darbą, nes failai Manau, yra įvairių formatu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Yup, 07 ir taupo. docx formatu, '03 cant atviras, jis gali atidaryti. doc formatu. Excel "PowerPoint" ir "Publisher visi yra tos pačios, kaip gerai. Atsisiųsti kad philthomas Posted nuorodą bus rūšiuoti, nes jis leidžia '03 atidaryti. docx formatais. gali sukelti kai kuriuos klausimus, jei jūs naudojate '07 veikti tik nors.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai atsitinka daug žmonių. Asmeniškai aš laikytis naudojant klasę 2.003 Office. Norėčiau jį nauja modernizuota versija [2007].
Turite i ¹ saugoti savo dokumentą. Doc ir NOT. Docx. Lauke "Save as type" dalis Save as dialogo reikia pasakyti '97-2003 'Or. Dok. Pasirinkite šią parinktį, ir UR dokumentas turėtų atidaryti 2003 m. versija:) Hope this helps. |
|
|
|||
|
|||
|
Jo suderinamumą, kuri manau, yra kvaila.
Tarnyba turėtų padarė jį pačiu formatu, kaip viena iš 2003. Kaip tik todėl ji comlicated, kai žmonės nori atidaryti savo 07 dokumento 03 ir pastebėsite, kad ji neveikia. Žinoma, kai kuriems žmonėms suprasti, kuris teisingai formatu įrašyti į bet kiti to padaryti negali. |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
|
|
|
|||
|
|||
|
Jos Microsoft planą World Domination: P
Aš visada maniau, kad buvo "Microsoft" politikos, kad viskas atgaliniu būdu suderinami, nes ten programas kaip Word, Excel ect. |
|
|
|||
|
|||
|
07 yra suderinami, ji bus atvira bet kokio failo padaryta ankstesnių Office versijų. jos senesnės versijos Office, kad įprotis pradėti naujesnė formatas 07, spėti galima sakyti jie nėra suderinami priekį, tačiau vėliau, tai nieko?
|