![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam zapisane dokument w pracy Vista przy użyciu Microsoft Office 2007. I poszli do domu, aby otworzyć następnie wydrukować go, ale nie otwarte i to właśnie jest w trybie zdekodować? Nie wszystkie są śmieszne linii wszędzie thats it. Ja jestem za pomocą pakietu Office 2003. Czy jest jakiś sposób mogę to zrobić należy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będziesz musiał to
| |||
| |||
| Theres problem zgodności między 2 pakiety. Office 07 zapisuje pliki XML w innych wersjach, które nie mogą czytać Aby tego uniknąć przy użyciu pakietu Office 07 podczas zapisywania swojej pracy, aby zapisać go jako w menu i można wybrać rodzaj zapisać thats zgodna z innymi urzędami |
|
| |||
| |||
| Sądzę, że ponieważ pakiet Office 2003 nie można otworzyć plików z pakietu Office 2007, chociaż nie jestem pewien, bo tylko 07, choć wątpię, że będzie działać, ponieważ pliki są Wierzę inny format. |
|
| |||
| |||
| yup, 07 zapisywane w formacie. formacie docx, które'03 cant otworzyć, może to nastąpić tylko otwarte. doc. Excel, PowerPoint i wydawcy są wszystkie takie same, jak dobrze. pobieranie że philthomas wysłana link do sortowania będzie to, co pozwala'03 otworzyć. docx formatów. może to powodować pewne problemy podczas korzystania z funkcji, ale tylko'07. |
|
| |||
| |||
| To dzieje się wiele osób. Osobiście, trzymać się za pomocą klasy wersji pakietu Office 2003. Wolę go do nowej wersji zmodernizowana [2007]. Musisz zapisać dokument. Doc i NOT. Docx. W "Zapisz jako typ" część zapisu w oknie dialogowym należy powiedzieć'97-2003 "lub. Doc. Wybierz tę opcję i ur dokument powinien otworzyć w 2003 roku wersja:) Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Jej zgodność które wierzę jest głupi. Urząd powinien mieć wykonane ono taki sam format, jak w 2003 r. jeden. Jak tylko to comlicated, gdy ludzie chcą otworzyć ich 07 w 03 i dokumentów stwierdzą, że to nie działa. Oczywiście niektórzy ludzie, na których prawidłowy format zapisu, ale inni nie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Jego Microsoft plan world domination: p Zawsze myślałem było Microsoft polityki, aby wszystko wstecznie kompatybilne tam programy jak Word, Excel ect.. |
|
| |||
| |||
| 07 jest wstecznie kompatybilne, it'll otworzyć dowolny plik na poprzednich wersji pakietu Office. jego starszych wersji pakietu Office wont otworzyć nowszy format 07, można powiedzieć, guess they're not przekazania zgodne, ale potem, to coś? |