![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám uložené písomnosti práce vo Vista pomocou aplikácie Microsoft Office 2007. Ja som šla domov, aby začala potom vytlačiť, ale nie je otvorený a to len ide dekódovať v režime? K dispozícii sú všetky linky sranda to je to všade. Já jsem za používanie balíka Office 2003. Existuje nejaký spôsob, ako môžem urobiť, prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potrebovať tento
| |||
| |||
| Theres kompatibility medzi problém na 2 balíčky. Office 07 šetrí ako xml súbory, ktoré ostatné verzie nevie čítať Aby sa zabránilo, že pri používaní Office 07 pri ukladaní vašej práce ísť zachrániť ako na menu a vy by ste mali byť schopní vybrať typ zachrániť to je zlučiteľné s inými úradmi |
|
| |||
| |||
| Verím preto, že Office 2003 nedá otvoriť súbory z Office 2007, aj keď si nie som istý, pretože som len 07, aj keď pochybujem, že by práce, pretože som presvedčený, že súbory sú iný formát. |
|
| |||
| |||
| áno, 07 ukladá vo formáte. docx formát, který'03 prevýšenia otvorené, môže sa otvoriť. formáte doc. Excel a PowerPoint nakladatel sú rovnaké ako dobre. download, aby philthomas posta odkaz na budú triediť, pretože umožňuje'03 otvoriť. docx formáte. môže spôsobiť určité problémy pri použití funkcie byť jen'07. |
|
| |||
| |||
| To sa stáva veľa ľudí. Osobne som držať pomocou triedy verziu Office 2003. Dávam ho do novej aktualizovanej verzie [2007]. Musíte uložte dokument ako. Doc a NOT. Docx. V 'Uložiť ako typ' časti dialógového okna Uložiť ako, že by sa povedať,'97-2003 'alebo. Doc. Zvoľte túto možnosť a ur dokument by mal otvoriť v roku 2003 verzie:) Dúfam, že to pomôže. |
|
| |||
| |||
| Jej zlučiteľnosti, ktoré verím, je hloupost. Úrad by mal mať to v rovnakom formáte ako v roku 2003 jeden. Ako to len robí to comlicated, keď ľudia chcú otvoriť dokument vo svojich 07 a 03 zistí, že to nefunguje. Samozrejme, niektorí ľudia pochopili, ktoré správny formát zachrániť, ale v inej nie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Microsoft Jeho plán na svetovej nadvlády: p Vždy som si myslela, že to bol Microsoft politiky urobiť všetko spätne kompatibilný s programami ako je Word, Excel atď. |
|
| |||
| |||
| 07 je spätne kompatibilný, to si otvoriť ľubovoľný súbor vyrobené z predchádzajúcich verzií balíka Office. jeho staršia verzia balíka Office, ktoré zvyknutý otvoriť novší formát od 07, hádat sa dá tiež povedať, že nejsme vpred kompatibilné, ale potom sa niečo? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako sa k otvorenej Email Prílohy v Office 2007 | Mike S1 | Office & Aplikácie | 0 | 19. augusta 2009 09:24 |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| Dokument Konverzia a Open Office | Amanda | Office & Aplikácie | 2 | 28. február 2009 15:34 |
| Open Office je kompatibilný s Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Aplikácie | 2 | 21. novembra 2008 08:13 |
| Open Office a Mirco soft úrad | ken979 | Office & Aplikácie | 2 | 12. august 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |