![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben Vista'da çalışırken Microsoft Office 2007 kullanarak bir belgeyi kaydettiğinizde. Eve daha sonra açmak için baskı gitti ama açılmıyor ve sadece deşifre modunda gidiyor? Burada her yerde şu tüm komik hatlarıdır. Ben ofis 2003 kullanıyorum. Herhangi bir şekilde i lütfen yapabilirsiniz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ihtiyacınız olacaktır bu
| |||
| |||
| 2 paket arasında Theres bir uyumluluk sorunu. Ofis 07 diğer sürümleri hangi okuyamaz XML dosyası olarak kaydeder Zaman zaman iş tasarrufu olarak menüsünde kaydetmek ve bir türü şu diğer ofisleri ile uyumlu kaydetmek almak gerekir git Office 07 kullanarak önlemek için |
|
| |||
| |||
| Office 2003 Office 2007 dosya açamıyorum though I çünkü sadece 07 emin değilim ama sanırım çalışacak şüphe nedeniyle dosyaları sanırım farklı bir biçimidir Ben, inanıyorum. |
|
| |||
| |||
| evet, 07 olan'03 cant açık. DOCX biçimi olarak kaydeder, sadece açabilirsiniz. doktor biçimi. Excel, PowerPoint ve yayıncı tüm de aynıdır. olarak açmak için'03 sağlar indirme bu philthomas, bu tür için, bağlantıyı yayınlanmıştır. DOCX biçimleri. o zaman da bir'07 sadece işlevini kullanmak bazı sorunlara neden olabilir. |
|
| |||
| |||
| Bu, birçok insan için olur. Şahsen, sınıf Office 2003 sürümünü kullanarak sopa. Ben yeni modernize sürüm [2007 için tercih]. Sen olarak belgeyi kaydetmeniz gerekir. Doktor değil. DOCX. Gerçek 'türü' olarak da'97 diyebilirsiniz-2003 'ya da. Doc, iletişim olarak kaydetmek bir parçası kaydedin. Bu seçeneği seçin ve UR belge 2003 sürümü açık olmalıdır:) Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Which I aptal olduğunu düşünüyorsanız Bu uyumluluk. Ofis de aynı formatı olarak 2003 evlenmiş olmalıdır. Olarak sadece insanlar 03 de 07 belgeyi açmak istiyorum ve bu işe yaramazsa bulmak comlicated yapar. Tabii ki bazı insanlar tasarruf ama diğerleri değil bu doğru biçimde anlıyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Bu Microsoft'un planına Dünya hakimiyeti: p Ben her zaman Microsoft'un politikası herşeyi geri kelime gibi bu programlar için uyumlu yapmak olduğunu düşündüm, EKT geçmek. |
|
| |||
| |||
| 07 geriye hiçbir dosya ofisi önceki sürümlerinde yapılan açık olacak uyumludur. ofisi bu 07 den yeni biçimi açık alışmış olan eski sürümleri, onlar ileri uyumlu değil, ama o zaman söylenebilir, bir şey mi? |