![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я зберіг документ при роботі в Vista за допомогою Microsoft Office 2007. Я повернувся додому, щоб відкрити потім роздрукувати її, але вона не відкрита, і він просто йде в режимі декодування? Є всі смішні лінія всюди і це так. Я використовую Office 2003. Чи можна як я можу зробити це, будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам знадобляться цей
| |||
| |||
| Theres проблеми сумісності між 2 пакетах. Управління 07 заощаджує як XML-файли, які інші версії не вміють читати Щоб уникнути цього, коли за допомогою Microsoft Office 07 при збереженні Вашій роботі Перейти до Зберегти як у меню, і ви зможете вибрати тип Thats зберегти сумісність з іншими підрозділами |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, тому що Microsoft Office 2003 не може відкривати файли з Office 2007, хоча я не впевнений, тому що в мене тільки 07, хоча я сумніваюся, що вони будуть працювати, тому що файли на мій погляд, в іншому форматі. |
|
| |||
| |||
| Yup, заощаджує 07 в. DOCX формат, який '03 нахиляє відкритим, воно може лише відкрити. Doc формат. Excel і PowerPoint видавця все ж, добре. завантажити philthomas Написав, що посилання на буде відсортувати їх, тому що вона дозволяє '03 відкрити. DOCX форматів. це може викликати деякі проблеми при використанні '07 функціонувати тільки якщо. |
|
| |||
| |||
| Це відбувається по багатьом людям. Особисто я дотримуюся допомогою класу 2003 версії Office. Я віддаю перевагу його на новий модернізований варіант [2007]. Вам необхідно зберегти документ як. Doc, а не. DOCX. У полі "Зберегти як тип" частина "Зберегти як діалогове Слід сказати '97-2003 'або. Doc. Вибір цього варіанту і УР документ повинен відкритися в 2003 версії:) Сподіваюся, що це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Його сумісність, яку я вважаю дурним. Управління повинне мати зробив це той же формат, у 2003 році одна. Як тільки робить comlicated, коли люди хочуть відкрити своє 07 документа в 03 і виявите, що він не працює. Звичайно, деякі люди розуміють, де правильний формат для збереження, а інші ні. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Її Microsoft план на світове панування: P Я завжди думав, що політика Microsoft, щоб зробити все, для забезпечення сумісності існують такі програми, як Word, Excel ECT. |
|
| |||
| |||
| 07 має зворотну сумісність, він буде відкривати будь-які файли зроблені на попередніх версіях офісу. свої старі версії офісу, який зазвичай відкрити новий формат від 07, думаю, можна сказати, вони не сумісні вперед, але потім, це нічого? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як відкриття повідомлень електронної пошти в Office 2007 | Mike S1 | Office Suites & Застосування | 0 | 19 серпня 2009 09:24 |
| Як відкрити. PUB файл в Open Office? | Сагір | Office Suites & Застосування | 1 | 6 червня 2009 06:04 |
| Перетворення документів та Open Office | AmandaT | Office Suites & Застосування | 2 | 28 лютого 2009 15:34 |
| Є Open Office сумісні з Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 листопада 2008 08:13 |
| Open Office та Мірко м'яких служба | ken979 | Office Suites & Застосування | 2 | 12 серпня 2007 04:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |