menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Nelze otevřít Word 07 dokumentů

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 16:35
Nový člen skupiny

Default Nelze otevřít Word 07 dokumentů

Mám MS Office 2007 na mém notebooku, který běží Vista. Jedná se o zkušební verzi, kterou jsem dostal na vysokou školu a kurz trvá 180 dní. Je to jen tři měsíce, takže je stále platný. No, můžu otevřít MS Word bez problémů, a je možné otevřít soubory, které jsem zachránil pomocí MS Word, ale pouze prostřednictvím MS Word> Kancelář tlačítko> Otevřít. Pokud jdu do složky Dokumenty, kde je soubor uložen, když jsem dvojitým kliknutím na soubor MS Word a otevře se okno, které říká: "Systém Windows nemůže najít (název souboru). Zkontrolujte, zda jste název správně, a zkuste znovu . " Nemám nic na jiný počítač a je to pracoval pokuta za poslední 3 měsíce. Any ideas?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.