μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα εγγράφων του Word 07

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 16:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω το MS Office 2007, σχετικά με το laptop που τρέχει Vista. Είναι μια δοκιμαστική έκδοση που έχω για τη σχολή φυσικά και διαρκεί 180 ημέρες. Είναι μόνο τρεις μήνες ώστε να εξακολουθούν να ισχύουν. Λοιπόν, μπορεί να ανοίξει το MS Word χωρίς κανένα πρόβλημα, και μπορώ να ανοίξετε τα αρχεία που έχω αποθηκεύσει μέσα από το MS Word, αλλά μόνο με το MS Word> Γραφείο κουμπί> Άνοιγμα. Αν πάω να μου τα έγγραφα του φακέλου όπου είναι αποθηκευμένο το αρχείο, όταν διπλό κλικ στο αρχείο MS Word ανοίγει και εμφανίζεται ένα κουτί που λέει, "τα Windows δεν μπορούν να βρουν (όνομα αρχείου). Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστά και προσπαθήστε ξανά . " Δεν έχω κάνει κάτι διαφορετικό στον υπολογιστή μου και θα εργαστεί για το πρόστιμο των 3 τελευταίων μηνών. Οποιαδήποτε ιδέα;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.