![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam MS Office 2007 na moj laptop da teče Vista. To je trial verzija koju sam dobio na faksu naravno, i traje 180 dana. To je bio samo tri mjeseca tako da je i dalje valjana. Pa, ne mogu otvoriti MS Word bez problema, a ja mogu otvoriti datoteke koje sam spremaju kroz MS Word, ali samo kroz MS Word> Office gumb> Open. Ako odem u moje dokumente mapu u kojoj je datoteka spremljena, kad sam dvostruki klik na datoteku MS Word otvara i okvir koji kaže "Windows ne može pronaći (ime datoteke). Provjerite da li ste ispravno upisali ime, a zatim pokušajte ponovno ". Nisam učinio ništa drugačiji na moj računalo i to je radilo u redu za posljednja 3 mjeseca. Bilo koji ideja? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vezu unutar Word 2007 Wont Open | quietmouse | Office & Applications | 0 | 29 listopad 2009 12:52 |
| Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. lipnja 2009 06:04 |
| Word 2007, Isključivanje stranice iz Word count | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. ožujak 2009 13:27 |
| Rekoh riječ kucanog riječ | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. studeni 2007 08:55 |
| Word 2007 Dokumenti Nakon preseljenja minimizirati. | andrewanimation | Office & Applications | 2 | 6. listopad 2007 23:30 |
| Thread Tools | |
| |