![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have MS Office 2007 on my laptop futó Vista. Ez egy próba-változat, hogy én egy főiskolai képzés és 180 napig tart. Mindössze három hónappal így továbbra is érvényes. Nos, tudom megnyitni Word, minden gond nélkül, és tudom, hogy a nyitott fájlokat Már mentette a Word, de csak az MS Word> Office gomb> Open. Ha elmegyek a Dokumentumok mappa, ahol a fájlt mentette, amikor kattintson duplán a fájl MS Word nyílik meg, és egy doboz tűnik, hogy azt mondja: "A Windows nem találja meg (a fájl neve). Győződjön meg róla, hogy be a nevet, majd próbálkozzon újra . " Nem csináltam semmit különbözik a számítógépet, és ez jól működött az elmúlt 3 hónap. Any ideas? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Link a Word 2007 Wont Open | quietmouse | Office & Applications | 0 | Október 29, 2009 12:52 |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Beszélt szót gépelt szó | pest79456 | Office & Applications | 8 | 4. november 2007 08:55 |
| Word 2007 dokumentumok áthelyezése után minimalizálása. | andrewanimation | Office & Applications | 2 | 6. október 2007 23:30 |
| Téma eszközök | |
| |