mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Nevar atvērt Word 07 dokumentus

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 14, 2009, 16:35
New Member Group

Man ir MS Office 2007 uz manu portatīvo datoru, kas darbojas Vista. Tā ir izmēģinājuma versija, ka dabūju uz koledžas kursi un ilgst 180 dienas. Tas ir tikai bijuši trīs mēnešiem, lai tas joprojām ir spēkā. Nu, es varu atvērt MS Word bez problēmām, un es varu atvērt failus, ka esmu saglabājis ar MS Word, bet tikai ar MS Word> Office pogas> Atvērt. Ja es dodos uz manu dokumentu mapi, kur fails tiek saglabāts, kad es divreiz uzklikšķiniet uz failu MS Word atveras un parādās lodziņš, kas saka, "Windows nevar atrast (faila nosaukums). Pārliecinieties, ka ievadījāt nosaukumu pareizi un tad mēģiniet vēlreiz . " Man nav darījusi neko, kas atšķiras manu datoru un tā strādāja sods par pēdējo 3 mēnešu laikā. Any ideas?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.