rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Nie można otwierać dokumenty programu Word 07

Reply

Narzędzia wątku
Old 14. czerwca 2009, 16:35
Nowe państwa grupy

Default Nie można otwierać dokumenty programu Word 07

Mam MS Office 2007 na moim laptopie, który uruchamia Vista. Jest to wersja próbna, że mam do kolegium i oczywiście trwa 180 dni. To tylko trzy miesiące, tak jest nadal ważna. Cóż, mogę otworzyć MS Word bez żadnych problemów, a mogę otworzyć plików, które zostały zapisane za pomocą MS Word, ale tylko przez MS Word> Biuro button> Otwórz. Jeśli idę do moich dokumentów folder, w którym plik zostanie zapisany, kiedy dwukrotnie kliknąć na plik MS Word otwiera okno i mówi, że "System Windows nie może znaleźć (nazwa pliku). Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie ". I nie uczyniły nic innego do mojego komputera, a to dobrze pracowała przez ostatnie 3 miesiące. Any ideas?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.