мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Не може се отворити Уорд документе 07

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 16:35
Нови члан групе

Default Не може се отворити Уорд документе 07

Имам МС Оффице 2007 на мој лаптоп да тече Виста. То је триал верзија коју сам добио на факултету наравно, и траје 180 дана. То је био само три месеца тако да је и даље важећа. Па, не могу да отворите МС Уорд без проблема, а ја могу отворити датотеке које сам чувају кроз МС Уорд, али само кроз МС Уорд> Оффице дугме> Опен. Ако одем у моје документе фасциклу у којој је датотека сачувана, кад сам двоструки клик на датотеку МС Уорд отвара и оквир који каже "Уиндоус не може пронаћи (име датотеке). Проверите да ли сте правилно унели име, а затим покушајте поново ". Нисам учинио ништа другачији на мој рачунар и то је радило у реду за последња 3 месеца. Било који идеја?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Линк оквиру програма Уорд 2007 Отворено навика куиетмоусе Оффице & Апплицатионс 0 29 Окт 2009 12:52
Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? сагхеер Оффице & Апплицатионс 1 6. јуна 2009 06:04
Уорд 2007, Искључивање странице из Уорд цоунт сноублинд Оффице & Апплицатионс 8 21 март 2009 13:27
Рекох реч куцаног реч пест79456 Оффице & Апплицатионс 8 4 новембар 2007 08:55
Уорд 2007 Документи Након пресељења минимизирати. андреуаниматион Оффице & Апплицатионс 2 6 октобар 2007 23:30
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц