![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене MS Office 2007 на моєму ноутбуці, що Vista працює. Це пробна версія, яку я отримав за коледж курсу і триває 180 днів. Це всього лише трьох місяців, так що вона все ще в силі. Ну, я можу відкрити MS Word без усяких проблем, і я можу відкрити файли, які я благодаттю через MS Word, але тільки через MS Word> Управління кнопкою> Відкрити. Якщо я йду в папці "Мої документи де зберігається файл, при подвійному натисканні на файлі MS Word відкривається вікно, в якому говориться:" Windows не може знайти (назва файлу). Переконайтеся, що ім'я було введено правильно і спробуйте ще раз ". Я не зробив нічого іншого на моєму комп'ютері, і це нормально працював останні 3 місяці. Будь-які ідеї? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відправити посилання в Word 2007 Wont Відкрито | quietmouse | Office Suites & Застосування | 0 | 29 жовтня 2009 12:52 |
| Як відкрити. PUB файл в Open Office? | Сагір | Office Suites & Застосування | 1 | 6 червня 2009 06:04 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Документи Word 2007 Переміщення Після мінімізації. | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 2 | 6 жовтня 2007 23:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |