менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Не вдається відкрити документи Word 07

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 16:35
Нові члени групи

Default Не вдається відкрити документи Word 07

У мене MS Office 2007 на моєму ноутбуці, що Vista працює. Це пробна версія, яку я отримав за коледж курсу і триває 180 днів. Це всього лише трьох місяців, так що вона все ще в силі. Ну, я можу відкрити MS Word без усяких проблем, і я можу відкрити файли, які я благодаттю через MS Word, але тільки через MS Word> Управління кнопкою> Відкрити. Якщо я йду в папці "Мої документи де зберігається файл, при подвійному натисканні на файлі MS Word відкривається вікно, в якому говориться:" Windows не може знайти (назва файлу). Переконайтеся, що ім'я було введено правильно і спробуйте ще раз ". Я не зробив нічого іншого на моєму комп'ютері, і це нормально працював останні 3 місяці. Будь-які ідеї?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відправити посилання в Word 2007 Wont Відкрито quietmouse Office Suites & Застосування 0 29 жовтня 2009 12:52
Як відкрити. PUB файл в Open Office? Сагір Office Suites & Застосування 1 6 червня 2009 06:04
Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count Snowblind Office Suites & Застосування 8 21 березня 2009 13:27
Spoken Word до друкованого слова pest79456 Office Suites & Застосування 8 4 листопада 2007 08:55
Документи Word 2007 Переміщення Після мінімізації. andrewanimation Office Suites & Застосування 2 6 жовтня 2007 23:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.