![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hello i instalován Office 2007, ale i cant odstranit, jsem se snažil odstranit ji přidat a odstranit ale říká "nastavení dělo nadále, protože soubor je buď poškozen nebo není k dispozici. Spusťte instalaci znovu od orginial zdrojový disk nebo stáhnout místě " I dont vědět, co dělat, protože i didnt použít disk a download umístění i dont vědět, protože v mých přátel mi to dal, ale i po přihlášení do 30-krát programů deactives, že je to můj přítel řekl po deactived. Zeptal jsem se ho, že mi řekni, kde máš z, a on doesnt vědět. Takže jsem mohl i odebrat jej restartu počítač smyslu odstranění všechno z mého PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont think dostanete mnohem pomoct M8 s nelegálním softwarem.
| |||
| |||
| co to znamená u nelegálního software? |
|
| |||
| |||
| je to zkušební verze stažené z tohoto webu společnosti Microsoft? Pokud ne, k ansure Vám otázku ... nelegální software je plná verze programu, který jste získali bez placení pro něj a jeho velmi zamračený na na tomto fóru. je-li váš přítel má talent pro ne platit za programy i to, co by nebylo používání mu dává už .... důsledky, pokud byl uloven může být velmi nákladné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to de-aktivovaný pak je to samozřejmě nejde o plnou verzi - to je naprosto legitimní, který zkušební verzi Microsoft zpřístupní všem na http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
Že bude-li to byl stažen z ale jsem žádné zkušenosti s odinstalací sady. Možná, že vazba je dost vám minulosti dotazu by znovu-spuštění instalace z něj, a vyzval k odinstalovat. Možná budete muset stáhnout celý balíček a spusťte jej a odinstalovat. Pokud jste se vrátil, a řekněte nám, kde jste se s ním dostanete uvidíme se zajímá odpověď. Můj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda odebrat Bílé pozadí v aplikaci Microsoft Publisher 2007 | Zajíčci | Office & Aplikace | 6 | 15.října 2009 06:32 |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| Office 2007 pomáhají | elstewy | Office & Aplikace | 1 | 26. ledna 2008 17:21 |
| Nápověda MS Office 2007! | shannva | Office & Aplikace | 18 | 22. ledna 2008 10:41 |
| Thread Nástroje | |
| |