μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Επίκλισης καταργήσετε το Office 2007

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 08:34
Μέλος Ομάδα

Default Επίκλισης καταργήσετε το Office 2007

hello i εγκατεστημένο το Office 2007, αλλά θ επίκλισης αφαιρέσετε, προσπάθησα να το αφαιρέσετε από την προσθήκη και αφαίρεση αλλά λέει "setup κανόνι συνεχίσει επειδή ένα αρχείο που απαιτείται είναι κατεστραμμένη ή δεν είναι διαθέσιμη. Εκτελέστε ξανά το πρόγραμμα Εγκατάστασης από το δίσκο πηγής orginial ή κατεβάστε τοποθεσία "
Ι dont ξέρει τι να κάνει, διότι i didn't χρησιμοποιήσετε ένα δίσκο και η θέση λήψης i dont ξέρτε γιατί για του φίλους μου που μου έδωσε, αλλά μετά i συνδεθείτε με 30 φορές τα προγράμματα deactives, αυτό είναι που ο φίλος μου είπε μετά την deactived. Και τον ρώτησα να μου πει ότι όταν έχεις από, και εκείνος γνωρίζει doesn't. Έτσι θα μπορούσα να αφαιρέσω το με την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου έννοια πάντα άρση off τον υπολογιστή μου;
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 11:34
Ομάδα Δωρητών

Dont πιστεύω θα έχετε πολύ βοηθήσει εδώ M8, με παράνομο λογισμικό.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 12:56
Μέλος Ομάδα

wat do u εννοούμε με παράνομο λογισμικό;
Old 26η Φεβρουαρίου 2008, 10:34
Μέλος Ομάδα

αυτό είναι μια δοκιμαστική έκδοση τηλεφορτωθούν εκτός του web site της Microsoft;

εάν δεν μπορείτε να ansure λόγω ... παράνομου λογισμικού είναι η πλήρης έκδοση του προγράμματος που έχετε αποκτήσει χωρίς να πληρώσει για αυτήν και την ίδια τη frowned κατόπιν σε αυτό το φόρουμ.

αν ο φίλος σου έχει ένα κόλπο για να μην πληρώνουν για τα προγράμματα δεν θα χρησιμοποιήσει ό, τι αυτός / αυτή σας δίνει πια .... οι συνέπειες σε περίπτωση που έχουν αλιευθεί, μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή.
Old 26 Φεβρουαρίου 2008, 11:25
Ομάδα Δωρητών

Εάν είναι ενεργοποιημένη de-τότε προφανώς δεν είναι ένας πλήρης έκδοση - είναι απολύτως νόμιμη η δοκιμαστική έκδοση του Microsoft η οποία να θέτει στη διάθεση από όλους στην http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx

Αυτό θα είναι όπου έγινε λήψη από αλλά δεν έχω εμπειρία από την απεγκατάσταση της σουίτας. Ίσως ότι η σύνδεση της αρκετή για να σας παρελθόν το αίτημα εκ νέου τη λειτουργία της εγκατάστασης από αυτό και ζητείται να απεγκαταστήσετε. Ίσως να χρειαστεί να κατεβάσετε ολόκληρο το πακέτο και στη συνέχεια να το εκτελέσετε και να απεγκαταστήσετε.

Αν έρθει πίσω και να μας πείτε, όπου μπορείτε να πάρετε μαζί Θα πρέπει να ενδιαφέρεται για την απάντηση.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια για την Κατάργηση λευκή επιφάνεια και Microsoft Publisher 2007 twinks Office Suites & Εφαρμογές 6 15 Οκτώβρη 2009 06:32
Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC jjuli Office Suites & Εφαρμογές 0 11 Ιουν 2009 15:52
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 tolet Office Suites & Εφαρμογές 13 5 Μαρ 2009 11:25
Βοηθήσει το Office 2007 elstewy Office Suites & Εφαρμογές 1 26 Ιαν 2008 17:21
Βοήθεια MS Office 2007! shannva Office Suites & Εφαρμογές 18 22 Ιαν 2008 10:41
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.