![]() |
|
| |||
| |||
| hello i εγκατεστημένο το Office 2007, αλλά θ επίκλισης αφαιρέσετε, προσπάθησα να το αφαιρέσετε από την προσθήκη και αφαίρεση αλλά λέει "setup κανόνι συνεχίσει επειδή ένα αρχείο που απαιτείται είναι κατεστραμμένη ή δεν είναι διαθέσιμη. Εκτελέστε ξανά το πρόγραμμα Εγκατάστασης από το δίσκο πηγής orginial ή κατεβάστε τοποθεσία " Ι dont ξέρει τι να κάνει, διότι i didn't χρησιμοποιήσετε ένα δίσκο και η θέση λήψης i dont ξέρτε γιατί για του φίλους μου που μου έδωσε, αλλά μετά i συνδεθείτε με 30 φορές τα προγράμματα deactives, αυτό είναι που ο φίλος μου είπε μετά την deactived. Και τον ρώτησα να μου πει ότι όταν έχεις από, και εκείνος γνωρίζει doesn't. Έτσι θα μπορούσα να αφαιρέσω το με την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου έννοια πάντα άρση off τον υπολογιστή μου; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont πιστεύω θα έχετε πολύ βοηθήσει εδώ M8, με παράνομο λογισμικό.
| |||
| |||
| wat do u εννοούμε με παράνομο λογισμικό; |
|
| |||
| |||
| αυτό είναι μια δοκιμαστική έκδοση τηλεφορτωθούν εκτός του web site της Microsoft; εάν δεν μπορείτε να ansure λόγω ... παράνομου λογισμικού είναι η πλήρης έκδοση του προγράμματος που έχετε αποκτήσει χωρίς να πληρώσει για αυτήν και την ίδια τη frowned κατόπιν σε αυτό το φόρουμ. αν ο φίλος σου έχει ένα κόλπο για να μην πληρώνουν για τα προγράμματα δεν θα χρησιμοποιήσει ό, τι αυτός / αυτή σας δίνει πια .... οι συνέπειες σε περίπτωση που έχουν αλιευθεί, μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν είναι ενεργοποιημένη de-τότε προφανώς δεν είναι ένας πλήρης έκδοση - είναι απολύτως νόμιμη η δοκιμαστική έκδοση του Microsoft η οποία να θέτει στη διάθεση από όλους στην http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
Αυτό θα είναι όπου έγινε λήψη από αλλά δεν έχω εμπειρία από την απεγκατάσταση της σουίτας. Ίσως ότι η σύνδεση της αρκετή για να σας παρελθόν το αίτημα εκ νέου τη λειτουργία της εγκατάστασης από αυτό και ζητείται να απεγκαταστήσετε. Ίσως να χρειαστεί να κατεβάσετε ολόκληρο το πακέτο και στη συνέχεια να το εκτελέσετε και να απεγκαταστήσετε. Αν έρθει πίσω και να μας πείτε, όπου μπορείτε να πάρετε μαζί Θα πρέπει να ενδιαφέρεται για την απάντηση. Το σύστημά μου: Tim
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια για την Κατάργηση λευκή επιφάνεια και Microsoft Publisher 2007 | twinks | Office Suites & Εφαρμογές | 6 | 15 Οκτώβρη 2009 06:32 |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Βοηθήσει το Office 2007 | elstewy | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 26 Ιαν 2008 17:21 |
| Βοήθεια MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Εφαρμογές | 18 | 22 Ιαν 2008 10:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |