![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hello ja instaliran Office 2007, ali ja licemjerje maknuti ga, ja sam pokušao ukloniti ga dodati i maknuti ali kaže "postavljanje topova jer se i dalje potrebna datoteka je oštećena ili nije dostupna. Pokreni setup opet iz orginial ili preuzeti izvorni disk Lokacija "
Ja dont znati što učiniti jer JA nije koristite disk i preuzimanje lokaciju jer ja dont znati o mojih prijatelja ga je dao meni, ali nakon što se prijavite u 30 puta programe deactives, to je ono što moj prijatelj je rekao nakon što ga deactived. I ja sam ga pitao da mi reći gdje je dobio od vas, i on se znamo. Tako da sam mogao i ukloniti ga s ponovne inicijalizacije operacijskog sust moj računalo smisao svega uklanjanju off moj pc? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne mislite da ćete dobiti puno pomoći ovdje m8, s ilegalnog softvera.
|
|||
|
|||
|
wat obaviti u mean by ilegalnog softvera?
|
|
|
|||
|
|||
|
Je li ovo skinuti probnu verziju isključivanje Microsoftova web stranice?
ako ne, da li ansure pitanje ... ilegalnog softvera je puna verzija programa koje ste nabavili bez plaćanja za nju i njene veoma frowned na na ovom forumu. Ako tvoj prijatelj ima talenat za ne plaćaju za programe ne bih koristiti ono što on / ona vam daje više .... ako je uhvaćen posljedice mogu biti vrlo skupo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako je de-aktivira onda očito nije pun inačici - to je savršeno legitiman probnu verziju Microsoft koji mogu staviti na raspolaganje svima na http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
To će biti na kojoj je preuzeta iz ali sam nema iskustva deinstaliranju Suite. Možda je dovoljno da link na vas prošlosti po upitu ponovo pokrenete instalaciju, tražeći od njega i za deinstalaciju. Možda trebate preuzeti cijeli paket, a zatim pokrenite ga i deinstalirati. Ako vam se vratiti i reci nam gdje ste dobili s tim da ću biti zainteresiran za odgovor. My System: Tim
|