![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hello i telepített Office 2007, de én vidám eltávolít, akkor próbálta eltávolítani azt hozzáadni és eltávolítani, de azt mondja: "setup ágyú folytatni szükséges, mert a fájl sérült vagy nem érhető el. Futtassa újra a setup orginial forrás lemezen vagy letölthető hely " I dont know what to do mert didnt használja a lemezt és a letöltés helyét én dont tud, mert a barátom adta nekem, de miután 30 alkalommal jelentkezzen be a programok deactives, ez az, amit a barátom azt mondta, miután deactived. És én megkérdeztem, hogy mondja meg, hol oda, és ő doesnt tudom. Tehát tudtam eltávolítani azt a számítógépet és az újraindítás értelmében eltávolítása mindent le a pc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy sokat fog segíteni itt m8, az illegális szoftverek ellen.
| |||
| |||
| wat do u mean illegális szoftvert? |
|
| |||
| |||
| Ez egy próba-változat letölthető ki a Microsoft a portálra? ha nem, akkor kérdés, hogy ansure ... illegális szoftverek teljes változata a program, hogy már megszerzett fizetése nélkül is, és nagyon elkomorodott hogy ezen a fórumon. ha a barátod egy trükk, hogy nem fizet a programok Én nem használja, amit ő ad többet .... a következményeket, ha a fogás is nagyon költséges. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha aktivált de akkor természetesen nem a teljes változat - ez a teljesen jogos próbaverzió a Microsoft elérhetővé teszi mindenki számára http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
Ez lesz, ha azt a letöltött, de még nem szereztek tapasztalatot uninstalling a suite. Lehet, hogy összefüggés van ahhoz, hogy neked az elmúlt lekérdezés újra működik a telepítés, és kéri, hogy távolítsa el. Talán le kell töltenie a teljes csomagot, majd futni, és uninstall. Ha visszajön, és mondja el nekünk, hol juthat el vele leszek érdekelt a válasz. My System: Tim
|