![]() |
|
| |||
| |||
| שלום התקנתי את Office 2007, אבל אני לשפע להסיר אותו, ניסיתי להסיר אותו על ידי להוסיף ולהסיר אבל זה אומר "להמשיך את תוכנית ההתקנה של תותח כי נדרש קובץ פגום או לא זמין. הפעל שוב את תוכנית ההתקנה של דיסק המקור orginial או להוריד מיקום " Dont אני יודע מה לעשות, כי אני משתמש בדיסק didn't ואת מיקום ההורדה כי אני יודע על dont של החברים שלי נתן לי את זה, אבל אחרי שאני מתחבר 30 פעמים את programe deactives, זה מה חבר שלי אמר לאחר deactived. בנוסף, שאלתי אותו, כי תגיד לי איפה יש לך ממנו, והוא יודע doesn't. אז אפשר להסיר אותה עם משמעות יתכן ואיתחול המחשב שלי מוציא ממני את כל מה PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont חושב שתקבל כאן הרבה עזרה m8, עם תוכנות בלתי חוקיות.
| |||
| |||
| wat U מתכוון לעשות על ידי תוכנות בלתי חוקיות? |
|
| |||
| |||
| זה ניסיון להוריד את הגירסה של באתר האינטרנט של מיקרוסופט? אם לא, לך על השאלה ... ansure בלתי חוקית של תוכנה היא גרסה מלאה של התוכנית, כי יש לך רכשה מבלי לשלם על זה ועל מאוד עם frowned על פורום זה. אם חבר שלך יש כשרון לא משלמים עבור התוכניות הייתי תשתמש מה שהוא / היא נותנת לך יותר .... אם תפסו את התוצאות יכול להיות מאוד יקר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה דה פעילה אז זה בהחלט לא הגירסה המלאה - היא לגיטימית לחלוטין את גירסת הניסיון של מיקרוסופט להפוך אשר זמין לכולם בכתובת http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
זה יהיה איפה היא להוריד מ אבל לא קיבלתי שום ניסיון של הסרת Suite. אולי כי הקישור מספיק כדי להביא לך את השאילתה בעבר על ידי מפעיל מחדש את ההתקנה ואת מבקש ממנה על הסר התקנה. אולי אתה צריך להוריד את כל החבילה ולאחר מכן הפעל אותו להסיר את ההתקנה. אם אתה תחזור ותגיד לנו איפה אתה מקבל עם זה כדי שאני יהיה מעוניין התשובה. המערכת שלי: טים
|