![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello I įdiegtas "Office 2007, bet i cant jį pašalinti, turiu bandė pašalinti jį įdėti ir išimti, bet ji sako" Setup patrankos ir toliau, nes tas failas yra sugadinta arba nėra. Paleiskite programą iš naujo nuo orginial šaltinis diske arba parsisiųsti vieta " I dont know what to do because i didnt naudoti diską ir įkelti i dont know nes dėl savo draugams atidavė jį man, bet po to, kai įeinate į 30 kartų programe deactives, kad tai mano draugas pasakė po to deactived. O aš paprašiau, kad jam pasakykite man, kur jūs gavote iš, ir jis doesnt know. Ir aš galėčiau pašalinti jį perkrauna mano kompiuterio prasme šalinti viską išjungti kompiuterio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont think you'll get much help čia M8, su nelegalia programine įranga.
| |||
| |||
| Wat do u reiškia nelegalios programinės įrangos? |
|
| |||
| |||
| tai demo versiją atsisiuntė išjungti iš Microsoft svetainės? jei ne, ansure jums klausimą ... nelegalia programine įranga yra pilna versija programos, kurią įgijo nemokant už tai ir jos labai frowned šiame forume. Jei Jūsų draugas turi ir ne už programas, man nebuvo panaudoti tai, ką jis / ji suteikia jums nebereikia .... pasekmes, jei sugauta teritorijoje, gali būti labai brangus įgūdis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis de-aktyvuoti tuomet jis akivaizdžiai nėra pilna versija - tai visiškai legalu bandomąją versiją "Microsoft", kuri būtų prieinama visiems, ne http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
Kad bus, kai jis buvo paimtas iš bet aš nė šalinti Suite patirtį. Gal nuorodą Pakanka jums praeitį iš naujo užklausą veikiančios montavimas iš jo ir prašo pašalinti. Jums reikia atsisiųsti visą paketą ir paleiskite jį ir pašalinti. Jei grįžti ir pranešti mums, kur jums būtų su juo būsiu suinteresuotas atsakyti. Mano sistema: Timas
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti pašalinti Baltoji Fono 2007 Microsoft Publisher | Twinks | Office Suites & Applications | 6 | 15 spalis 2009 06:32 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| "Office 2007" Žinynas | elstewy | Office Suites & Applications | 1 | 26 sausis 2008 17:21 |
| Pagalba MS Office 2007! | shannva | Office Suites & Applications | 18 | 22 sausis 2008 10:41 |
| Temos įrankiai | |
| |