![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hello i pakiet Office 2007, ale i cant go usunąć, i próbuje go usunąć poprzez dodawanie i usuwanie, ale mówi "setup armata kontynuować, ponieważ wymagany plik jest uszkodzony lub niedostępny. ponownie uruchomić instalację z dysku źródłowego orginial lub pobierz Lokalizacja " I dont know what to robić, ponieważ i didnt wykorzystania dysku i lokalizację pobierania i dont know, ponieważ na moich przyjaciół oddał go do mnie, ale po zalogowaniu się 30 razy w programe deactives, że jest to, co mój przyjaciel powiedział po deactived. I zapytałem go, że powiedz mi, gdzie masz z, a on doesnt know. Więc może i usunąć go z ponownego uruchamiania komputera moim rozumieniu usunięcie wszystkiego poza moim komputerze? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie uważam, otrzymasz wiele pomóc tutaj m8, z nielegalnym oprogramowaniem.
| |||
| |||
| wat do u znaczy nielegalne oprogramowanie? |
|
| |||
| |||
| jest to wersja próbna pobrać off z witryny sieci Web firmy Microsoft? jeśli nie, to do Ciebie pytanie ... ansure nielegalnego oprogramowania jest pełna wersja programu, które zostały nabyte bez płacenia za niego i jego bardzo sie na na tym forum. jeśli twój przyjaciel ma dryg do nie płacenia za programy i nie używać tego, co on / ona daje już .... konsekwencje jeżeli złowione może być bardzo kosztowne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli jest uaktywniona następnie de-to oczywiście nie jest pełna wersja - jest to całkowicie uzasadnione wersji, które Microsoft udostępnia wszystkim na http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
To będzie do którego został pobrany z lecz Nie mam doświadczenia odinstalowując apartament. Być może, że związek wystarczy Ci przeszłości zapytania poprzez ponowne uruchomienie instalacji z nim i prosząc o dezinstalacji. Czy chcesz pobrać cały pakiet, a następnie uruchom go i odinstaluj. Jeśli wrócić i powiedzieć nam, gdzie można dostać się do niej będę zainteresowany odpowiedzi. My System: Tim
|
![]() |
|
| Zakładki |