![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hello aj inštalovaný Office 2007, ale i cant odstrániť, som sa snažil odstrániť ju pridať a odstrániť ale hovorí "nastavenia dělo naďalej, pretože súbor je buď poškodený alebo nie je k dispozícii. Spustite inštaláciu znovu od orginial zdrojový disk alebo stiahnuť mieste " I dont vedieť, čo robiť, pretože i didnt použiť disk a download umiestnenie i dont vedieť, pretože v mojich priateľov mi to dal, ale aj po prihlásení sa do 30-krát programov deactives, že je to môj priateľ povedal po deactived. Spýtal som sa ho, že mi povedz, kde máš z, a on doesnt vedieť. Takže som mohol aj odobrať ho reštarte počítač zmysle odstránenie všetko z môjho PC? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont think dostanete omnoho pomoct M8 s nelegálnym softvérom.
| |||
| |||
| čo to znamená v prípade nelegálneho softvéru? |
|
| |||
| |||
| je to skúšobné verzie stiahnuté z tohto webu spoločnosti Microsoft? Ak nie, k ansure Vám otázku ... nelegálny softvér je plná verzia programu, ktorý ste získali bez platenia pre neho a jeho veľmi zamračený na na tomto fóre. ak je váš priateľ má talent pre ne platiť za programy i to, čo by nebolo používanie mu dáva už .... dôsledky, ak bol ulovený môže byť veľmi nákladné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je to de-aktivovaný pak je to samozrejme nejde o plnú verziu - to je úplne legitímne, ktorý skúšobnú verziu Microsoft sprístupní všetkým na http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
Že bude-li to bol stiahnutý z ale som žiadne skúsenosti s odinštalovaním balíka. Možno, že väzba je dost vám minulosti dotazu by znovu-spustenie inštalácie z neho, a vyzval na odinštalovať. Možno budete musieť stiahnuť celý balík a spustite ho a odinštalovať. Ak ste sa vrátil, a povedzte nám, kde ste sa s ním dostanete uvidíme sa zaujíma odpoveď. Môj systém: Tim
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc odobrať Biele pozadie v aplikácii Microsoft Publisher 2007 | Zajíčci | Office & Aplikácie | 6 | 15.října 2009 06:32 |
| Prechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pre MAC | jjuli | Office & Aplikácie | 0 | 11. júna 2009 15:52 |
| Can't Open Document Uložené v Office 2007 otvoriť v Office 2003 | tolet | Office & Aplikácie | 13 | 5. marca 2009 11:25 |
| Office 2007 pomáhajú | elstewy | Office & Aplikácie | 1 | 26. januára 2008 17:21 |
| Pomoc MS Office 2007! | shannva | Office & Aplikácie | 18 | 22. januára 2008 10:41 |
| Thread Tools | |
| |