![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло ја инсталиран Оффице 2007, али ја лицемјерје премештање га, ја сам покушао да уклоните га додате и премештање али каже "постављање топова јер се и даље потребна датотека је оштећена или није доступна. Покрени сетуп опет из оргиниал или преузети изворни диск Локација " Ја донт кноткле шта учинити јер ЈА није користите диск и преузимање локацију јер ја донт знати о мојих пријатеља га је дао мени, али након што се пријавите у 30 пута програме деацтивес, то је оно што мој пријатељ је рекао након што га деацтивед. И ја сам га питао да ми рећи где је добио од вас, и он се знамо. Тако да сам могао и уклоните га са поновног покретања оперативног сушта мој рачунар смисао свега уклањању офф мој пц? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мислите да ћете добити пуно помоћи овде м8, са илегалног софтвера.
| |||
| |||
| уат чинити у меан бы илегалног софтвера? |
|
| |||
| |||
| Да ли је ово скинути пробну верзију искључивање Мицрософт уеб странице? ако не, да ли ансуре питање ... илегалног софтвера је пуна верзија програма које сте набавили без плаћања за њу и њене веома фроунед на на овом форуму. Ако твој пријатељ има таленат за не плаћају за програме не бих користити оно што он / она вам даје више .... ако је ухваћен последице могу бити врло скупо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је де-активира онда очито није пуни приказ - то је савршено легитиман пробну верзију Мицрософт који могу ставити на располагање свима на хттп://оффице.мицрософт.цом/ен-ус/пр...741481033.аспкс
То ће бити на којој је преузета из али сам нема искуства деинсталирању Суите. Можда је довољно да линк на вас прошлости по упиту поново покренете инсталацију, тражећи од њега и за деинсталацију. Можда треба да преузмете цео пакет, а затим покрените га и деинсталирам. Ако вам се вратити и реци нам где сте добили са тим да ћу бити заинтересован за одговор. Мы Сыстем: Тим
|