![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba ben yüklü ofis 2007, but i kaldırmak cant, i ekleyin bunu kaldırmak ve kaldırmak denedim ama "çünkü gerekli bir dosya ya veya orginial kaynak disk veya Download from. Çalıştır'ı kurulumu tekrar kullanılamaz bozuk kurulum top devam diyor yeri " Çünkü i didnt bir disk ve İndirme Yeri I dont kullanmak ne yapılması gerektiğini biliyor çünkü arkadaş üzerinde bilmiyorduysanız, ama bana verdi sonra o arkadaşım sonra deactived ne dedi 30 kez programe deactives, giriş yapın. Ve onu da nereden var söyle, ve o doesnt bilmek istedi. Ben benim bilgisayar anlamı benim adet kapalı herşeyi çıkarmadan rebootlayana ile kaldırmak olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont fazla burada M8 yardım alırsınız, yasadışı yazılım ile düşünüyorum.
| |||
| |||
| yasadışı yazılım tarafından Wat yapmak U anlamına mı geliyor? |
|
| |||
| |||
| Bu bir deneme sürümü Microsoft web sitesine kapalı indirilir? , söz ... yasadışı yazılım bir program olduğunu ve ödemeden edindiğiniz bir tam sürüm ansure için değilse çok bu forum üzerine hoş. Eğer arkadaşınızın programları i o artık çok pahalıya mal olabilir sonuçları eğer yakalandı .... ne verir kullanmayın de ödeme için bir püf noktası vardır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bu de-o zaman bu kadar açık bir tam sürüm etkinleştirildiğinden - Microsoft herkese mevcut olan sağlayan mükemmel meşru deneme sürümü http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
İşte burada indirilen ama paketi kaldırma hiçbir deneyimi ettik duyarız. Belki bu bağlantının yeniden sorgu geçmişte elde etmeyi yeterli-ondan yükleme çalışan ve soran bir kaldırmak için. Belki de tüm paketi indirmek ve daha sonra bunları kaldırmak ve çalıştırmak gerekir. Eğer geri geliyor ve burada onunla ben cevabını ilgi duyarız için bize bildirin. Benim Sistemi: Tim
|